Probleme de sănătate pentru Andreea Esca! Ce diagnostic a primit vedeta de la PRO TV

Ultima actualizare:

Andreea Esca a primit o veste tristă din partea medicilor! Faimoasa prezentatoare de la PRO TV a fost nevoită să meargă la un consult, din cauza unei probleme extrem de supărătoare: și-a pierdut vocea! Ei bine, se pare că îndrăgita știristă trebuie să își ia câteva zile de repaus, pentru a se recupera complet!

Probleme de sănătate pentru Andreea Esca
Probleme de sănătate pentru Andreea Esca

Andreea Esca și-a îngrijorat fanii, după ce a dezvăluit faptul că a primit o veste tristă din partea medicilor! Faimoasa prezentatoare de la PRO TV a fost nevoită să meargă la un consult, din cauza unei probleme extrem de supărătoare: și-a pierdut vocea! Ei bine, după ce au stabilit despre ce este vorba, medicii i-au recomandat Andreei Esca să își ia câteva zile de repaus, pentru a se recupera complet!

Anunțul a fost făcut în mediul online, chiar de către prezentatoare, care a povestit mai pe larg ce s-a întâmplat! Mai precis, se pare că Andreea Esca suferă de o infecție virală respiratorie, mai precis, deviație de sept nazal acută. Medicii i-au recomandat vedetei de televiziune să facă repaus vocal vreme de 3 – 5 zile, iar apoi, după ce a trecut o săptămână, să revină la clinică pentru un consult.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Andreea Esca

Andreea Esca trebuie să revină la consult în 7 zile / foto: Instagram
Andreea Esca trebuie să revină la consult în 7 zile / foto: Instagram

Înainte de a afla diagnosticul, Andreea Esca a vorbit în mediul online despre problema de care s-a lovit, adică faptul că și-a pierdut vocea! „Să vedem când îmi pot recupera vocea... astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a spus aceasta pe rețelele de socializare. Ei bine, se pare că, în cele din urmă, vedeta de la PRO TV a primit un diagnostic, însă problema urmează să dureze mult mai mult decât ar fi sperat Andreea Esca!

Mai mult ca sigur că ne putem imagina cu toții cât de frustrant trebuie să fie să facem repaus vocal undeva între 3 și 5 zile. Iar pentru o personalitate publică precum Andreea Esca, acest diagnostic trebuie să fie chiar și mai neplăcut!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net