Ce pensie are Cornel Palade, fostul partener al lui Romică Țociu: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, însă, cu siguranță că fiecare dintre noi vom fi surprinși de suma pe care o primește la pensie! Cu ceva timp în urmă, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Cornel Palade a mărturisit că pensia sa este mult mai mică decât ne-am imagina!

Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, însă, cu siguranță că fiecare dintre noi vom fi surprinși de suma pe care o primește la pensie! Cu ceva timp în urmă, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Cornel Palade a mărturisit că pensia sa este de numai 1.450 de lei! Cu toate acestea, îndrăgitul actor a mărturisit că se mulțumește cu ce are și se descurcă.

„În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de 1.450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia?

Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a mărturisit Cornel Palade, în timpul emisiunii „La Măruță”.

Cornel Palade despre specretul fericirii

Pe lângă mărturisile despre pensia pe care o are, Cornel Palade a vorbit și despre secretul fericirii. Actorul a spus că faptul că se poate mulțumi cu puțin este motivul pentru care se bucura de viața sa.

„Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net