Un nou stadion în România. Primele imagini cu investiția de peste 130 de milioane de euro

Ultima actualizare:

Veși bune pentru fotbalul din țara noastră! Au apărut deja primele imagini cu cel mai nou stadion din țara noastră, un proiect care va costa undeva în jur de 137 de milioane de euro! Stadionul urmează să fie construit în Timișoara, iar imaginile au fost publicate chiar de către președintele Consiliului Județean Timiș.

Din păcate, putem observa cu toții că fotbalul din România, în special la nivel de club, nu mai reușește deloc să rămână competitiv în Europa. Ei bine, primul pas spre redresarea acestui sport atât de iubit în țara noastră este construirea unei infrastructuri moderne, pentru cluburile românești. Iar un astfel de proiect oferă o rază de speranță fotbalului nostru! Un nou stadion urmează să fie construit la Timișoara, iar primele imagini deja au fost publicate!

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a publicat imaginile care au entuziasmat fanii fotbalului din Timișoara! Se pare că priectul va costa undeva în jur de 137 de milioane de euro, iar capacitatea stadionului va fi de 32.000 de locuri! Noul stadion va fi pe locul 2 în țara noastră după Arena Națională, atunci când vine vorba despre numărul de locuri!

Noi stadione de-a lungul Europei

Timișoara nu este singurul nou stadion care va apărea pe harta Europei! Chiar și cele mai mari echipe de pe continent au decis să își renoveze stadioanele! Real Madrid și-a transformat stadionul, faimosul Santiago Bernabeu, într-o adevărată bijuterie a ingineriei, reușind să facă lucrările fără să închidă stadionul!

Marii rivali ai acestora, Barcelona, tocmai au început reconstrucția legendarului Camp Nou, iar echipa joacă acum pe Stadionul Olimpic din Barcelona, cunoscut mai bine și ca Montjuïc. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, lucrările la acest stadion vor ajunge la peste un miliard de euro!

La polul opus, din păcate, îi avem pe cei de la Manchester United. Deși este cea mai mare echipă a fotbalului englez, iar nenumărate legende ale sportului au purtat tricoul „Diavolilor Roșii”, stadionul Old Trafford este descris mai mult ca o ruină, de către fanii echipei. Patronii nu au făcut deloc investiții în modernizarea stadionului, care este din ce în ce mai depășit, din toate punctele de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net