Legea periculoasă din România care a trecut neobservată. Dan Negru: „Așa arată noua cenzură”

Ultima actualizare:

Dan Negru trage un semnal de alarmă în legătură cu o lege care s-a strecut neobservată în România. Momentele de criză, în care atenția lumii este ațintită asupra unui subiect anume, este o perioadă ideală pentru guvernele care doresc să treacă discret anumite legi. Iar guvernul nostru, se pare, nu este străin de această tactică! Acum, persoanele condamnate de infracțiuni precum proxenetism, șantaj, sau trafic de persoane, vor avea dreptul de a deține câte arme vor!

Dan Negru trage un semnal de alarmă
Dan Negru trage un semnal de alarmă

Dintotdeauna, indiferent de țara despre care am vorbi, momentele de criză, în care atenția lumii este ațintită asupra unui subiect anume, au fost o perioadă ideală pentru guvernele care au vrut să treacă discret anumite legi controversate care, în mod normal, ar fi stârnit o opoziție majoră, din partea cetățenilor.

Iar, din păcate, guvernul nostru, se pare, nu este străin de această tactică deoarece o nouă modificare a legii care reglementează deținerea de arme a trecut de Senat! Acum, persoanele condamnate de infracțiuni precum proxenetism, șantaj, sau trafic de persoane, vor avea dreptul de a deține câte arme vor!

Noua lege nu doar că elimină interdicția de port-armă pentru cei condamnați de asemenea acte, dar elimină limitările privin numărul de arme care pot fi deținute legal (până acum, acest număr era de două). De asemenea, interdicția portului de armă pentru persoanele sub influența drogurilor, sau a alcoolului, a fost eliminată. Iar noile schimbări nu se opresc aici! Se pare că, de acum încolo, este permisă instalarea sistemelor de ochire cu laser și amortozoare pentru armele de acasă.

Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra legii

Într-o postare recentă pe pagina sa de Instagram, Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra efectelor acestei legi atât de controversate, cât și asupra modului discret în care a fost promulgată.

„Cea mai bună cenzură e abundența ! În abundența de știri n-o mai vezi pe aia care te afectează.

Tiptil-tiptil, se modifică o lege despre care nu vorbește nimeni: cea a armelor!

Modificarea face ca orice român poate să dețină oricâte arme vrea. Chiar și cei condamnați penal pentru șantaj, proxenetism,trafic de persoane pot să aibă arme. Până acum cei care consumau droguri sau cei sub influența alcoolului nu aveau voie să aibă arme. De acu’ au voie!

Modificarea legii le permite.

Nu e tam-tam,nu e breaking news,n-o spune nimeni!

Pumnul e arma prostului !

Noi înarmăm proștii!

Ați văzut știrea asta undeva?

Așa arată noua cenzură: abundența de știri, cât să nu le vezi pe alea care-ți afectează ție viața.

Ce mai e prin războaiele altora?”, a scris Dan Negru într-o postare pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net