Rusia, scenariu șocant. SUA vrea să arunce „drona cu țânțari infectați” în capul soldaților lui Putin

Rusia lansează un nou scenariu șoc, cu privire la războiul din Ucraina. Un oficial de la Moscova susține că Statele Unite ale Americii se pregătește să folosească arme biologice pentru a-i învinge pe soldații lui Putin.

SUA ar vrea să infecteze soldații ruși cu malarie / foto: Pixabay
SUA ar vrea să infecteze soldații ruși cu malarie / foto: Pixabay

Igor Kirillov, oficialul rus care se ocupă cu protecția militară împotriva riscurilor nucleare, chimice și biologice, susține că armata americană se pregătește să trimită în Ucraina drone cu țânțari care răspândesc malaria.

„Nivelul tehnic ridicat al pregătirii SUA pentru utilizarea vectorilor de infectare este evidențiat de un brevet pentru o dronă concepută pentru a răspândi în aer țânțari infectați”, a spus oficialul rus într-o declarație semnalată în Dailymail.

Cum susține Rusia că va decurge acest atac

Oficialul din Rusia nu a spus nimic despre brevetul american referitor la drona cu țânțari, dar a arătat cum ar decurge un astfel de atac.

„Drona trebuie să livreze un container cu insecte într-o anumită zonă și să le elibereze. Țânțarii pot infecta personalul militar cu o boală periculoasă, cum ar fi malaria. Descrierea brevetului subliniază faptul că soldatul infectat nu este capabil să îndeplinească misiunile de luptă care îi sunt atribuite”, a menționat el.

Mai mult, Kirillov a reiterat acuzațiile nedovedite încă potrivit cărora Ucraina ar fi distrus, de fapt, barajul Kahovka și a avertizat că, după scăderea nivelului apelor, este posibil să se formeze focare de boli transmise de țânțari, în primul rând febra West Nile.

Mai mult, Serghei Narîșkin, șeful Serviciului de Informații Externe rus, a acuzat, la rândul său, Ucraina că pregătește o așa-numită „bombă atomică murdară”.

Arma „răspândește radiații”

Adică o armă care nu se bazează explozia produsă în urma reacției de fisiune sau fuziune nucleară, ci doar răspândește radiații.

Acuzațiile nedovedite ale lui Narîșkin vin pe fondul informațiilor că trupele ruse, care controlează centrala nucleară Zaporojie, ar fi minat bazinul de răcire a apei pentru reactoare.

Presa britanică notează că, potrivit precedentelor istorice, atunci când Moscova își acuză adversarii de planificarea unor atacuri sau acte de sabotaj, este un semn că Moscova intenționează să facă, de fapt, același lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net