Primul tunel din România străbătut de o autostradă. „Este prima străpungere după perioada comunistă”

Un proiect unic a fost pus în practică în țara noastră, iar Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre dificultățile acestuia! Mai precis, este vorba despre un tunel străbătut de autostradă, fiind prima oară când un asemenea proiect ajunge în faza de construcție în țara noastră, după perioada comunistă.

Primul tunel străbătut de autostradă / captură: Antena 1
Primul tunel străbătut de autostradă / captură: Antena 1

Un proiect unic a fost pus în practică în țara noastră, iar Premierul Marcel Ciolacu a vorbit mai pe larg despre dificultățile întâlnite de constructori! Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, este vorba despre un tunel străbătut de autostradă! Ar fi prima oară când un asemenea proiect ajunge în faza de construcție în țara noastră, după perioada comunistă.

Declarația Premierului a venit în timpul unei vizite făcute pe șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești, iar, potrivit acestuia, toate guvernele din ultimii 30 de ani au ales să evite această secțiune. Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu a mai spus că este prima dată în ultimii ani când s-a creat un echilibru între investiții și cheltuieli, în țara noastră. Premierul a spus că există un deficit de 56 de miliarde de lei în România, iar cheltuielile pe investiții au ajuns la 57 de miliarde.

Marcel Ciolacu a vorbit despre noul proiect

Marcel Ciolacu, Premierul României, a vorbit despre noul proiect, spunând că în ciuda faptului că nu este vorba despre o lucrare foarte întinsă, este foarte dificilă. Potrivit acestuia, este prima astfel de străpungere care are loc în țara noastră, după perioada regimului comunist.

„Cred că este prima străpungere după perioada comunistă şi nu este o lucrare întinsă, dar foarte dificilă. Aceste trei tronsoane de la Piteşti spre Sibiu, care sunt încă în lucru, au fost ocolite de toţi miniştrii Transporturilor de 30 şi ceva de ani. E primul ministru care închide de la Nădlac până la Constanţa şi o să închidem la fel din Moldova în Constanţa. E prima oară când avem un plan și acest plan prinde contur”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net