Romică Țociu, încântat să joace în noul serial de comedie de la Antena 1! S-a certat sau nu cu Cornel Palade

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Romică Țociu (61 de ani) joacă în cel mai tare serial de comedie de la Antena 1, “Bravo, tată!”, care va avea premiera pe data de 22 octombrie și se declară extrem de încântat! 

Comedia “Bravo, tată!”, care se va difuza duminică, de la 20.00, la Antena 1, i-a adus pe cei patru protagonişti, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel în situaţii dintre cele mai bizare, care vor face deliciul telespectatorilor.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. Aceiaşi copii îi vor aduce pe aceştia în ipostaze dintre cele mai stranii, iar asta au simţit-o deja, pe pielea lor, fiecare dintre ei, la filmări.

Romică Țociu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cât de mult îi place noul proiect de la Antena 1, dar și cât de solicitat este în paralel cu proiectele de teatru pe care le face alături de bunul său prieten și coleg, Cornel Palade, cu care nici vorba să se fi certat!

Jucați într-un super serial de comedie, “Bravo, tată!”, de la Antena 1!

Este cel mai tare proiect! A mai avut Antena 1 proiecte dar de genul ăsta, atât de spumos și  atât de real… E atât de bine înfipt în realitate  încât 80% din  cuplurile din România o să se îngrozească, o să se recunoască pentru că e atât de bine scris și atât de bine jucat și are atâta realitate în el! Eu, venind din o altă cultură, fiind tatăl celor doi, al lui Dana și al lui Flavius, și ginerele lui Mario, care este Vârciu, găsesc aici o familie pe care în mintea mea, de om simplu, nu pot să o percep absolut deloc. Ăla doarme în garaj, e cu una, ea e cu altul și joacă pentru mine că ar fi împreună…

E o întreagă nebunie așa că telespectatorii trebuie să vadă neapărat “Bravo, tată”, noul serial de comedie de la Antena 1! Cred că și foarte multe cupluri vor realiza că trebuie să te gândești de două ori când iei o decizie de genul ăsta, pentru că până la urmă familia este aia care te ține pe picioare, care clădește coloana  vertebrală a unui copil, pentru că atunci când lucrurile nu sunt  clare, copiii se duc dintr-o parte, în altă… Eu asta încerc în serial, să  recalibrez familiile! E greu, dar nu imposibil!

Este și distribuția foarte tare! Cu Vârciu vă știți de…

Este, da! Dar eu mă știu cu toți! Îi știu de când erau puști, veneau la mine la autografe!

Tot apar zvonuri că v-ați certat cu partenerul dumneavoastră de scenă și prietenul Cornel Palade! Așa e?

Doamne, Dumnezeule! E cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o! Noi suntem împreună! La noi este clară: până când moartea ne va despărți! Și cu asta, gata!

Separat de ce faceți acum cu serialul de la Antenă, aveți proiectele de teatru!

Avem proiecte, avem un proiect care  urmează să fie la sfârșitul lunii noiembrie. Vasile Muraru, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase ne-a făcut o invitație după 25 de ani, exact ca muschetarii, să jucăm la Tănase, vom avea un spectacol frumos. Avem proiecte, avem o  grămadă de evenimente, nu avem timp să ne certăm!

Ca și tată, când a fost momentul în care i-ați spus băiatului dumneavoastră, “Bravo, tată!”?

“Bravo, tată!” i-am zis în America Express lui Cătălin! “Bravo, tată!”. Ești fenomenal! Și el mi-a zis și el, la fel, “Bravo, tată!”, ești minunat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net