Cornel Palade a rămas fără proiecte. Cum se descurcă din pensia pe care o are: „Trăiesc ca o plantă!”

#Exclusiv Click!

Cornel Palade (70 de ani) nu a mai prins niciun proiect TV, de la finalul anului trecut, după participarea sa la „Sunt celebru scoate-mă de aici” (PRO-TV), unde a stat timp de două săptămâni, în junglă, în Republica Dominicană după care și-a cerut eliminarea. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a declarat că nu suferă din acest motiv, că nu mai are de lucru, deoarece s-a resemnat cu situația în sine.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

Mândru de fiica sa

Fiica lui Cornel Palade, Ada (33 de ani) s-a mutat în urmă cu doi ani, în perioada de pandemie, în Londra, pentru o viață mai bună. Tânăra și-a dorit foarte mult să se dezvolte pe plan profesional în ceea ce privește teatrul așa că și-a făcut bagajele și a părăsit țara natală. Decizie care îi usucă sufletul de dor tatălui său.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a conchis pentru Click!, Cornel Palade.

Click spune!

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori din România! Acesta s-a născut la Moinești, în Bacău. De mai bine de 20 de ani, pe scenă, artistul formează un cuplu de succes cu Romică Țociu. Cornel Palade este căsătorit cu Iuliana Palade, au un mariaj solid de mai bine de 30 de ani, dar și o fiică, Ada, cu care se mândresc.

image
image
image
image
image
image
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image png
cub Maria Lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net