Singurele pastile de slabit de care ai nevoie – iata care sunt ingredientele principale!

 pastile de slabit (1) (1) jpg

Industria pastilelor de slabit este plina de produse care, pe termen lung, iti pot face mai mult rau decat bine – stii acest lucru. Totodata, stii si ca exista pastile de slabit cu ingrediente active naturale. Acestea nu iti promit minuni sau slabit in doar cateva zile. In schimb, acestea sunt ajutorul perfect de care ai nevoie atunci cand urmezi o dieta de slabit si faci modificarile aferente la nivelul stilului tau de viata pentru a promova pierderea in greutate.

Cand vine vorba de astfel de pastile de slabit, ai nevoie de doar doua tipuri – iar acestea contin urmatoarele ingrediente principale!

Cele doua tipuri de pastile de slabit de care ai nevoie!

In esenta, ai nevoie doar de urmatoarele:

·        Supliment alimentar care stimuleaza arderea grasimilor in perioadele de inactivitate fizica;

·        Supliment alimentar pe baza de fibre solubile in apa care umplu stomacul si ofera senzatia de satietate.

Dupa cum poti vedea, nu ai nevoie de promisiuni incredibile sau de pastile de slabit cu o compozitie complexa de ingrediente. Ai nevoie de produse cu extracte naturale care te pot ajuta sa arzi grasimi si de produse care iti pot tine foamea sub control atunci cand tocmai incepi o dieta si reduci aportul zilnic de calorii.

Care sunt ingredientele principale?

Ingredientele principale care se afla in aceste tipuri de pastile de slabit sunt extractele de Nuca de Cola si Yerba Mate (care stimuleaza arderea grasimilor) si Glucomannanul (fibrele solubile in apa care contribuie unei stari prelungite de satietate).

Extractele de Nuca de Cola si Yerba Mate au un continut ridicat de cofeina, punand astfel bazele unui efect de degradare a grasimilor in corp. Pe langa acestea, mai poti gasi in pastile de slabit si extracte picante, precum cel de piper cayenne.

Apoi, Glucomannanul este un tip de fibra care absoarbe apa in mod exceptional, motiv pentru care mereu se va recomanda ca pastile de slabit cu acest ingredient sa fie luata cu multa apa. Glucomannanul, dupa absorbtia de apa, isi poate mari volumul de cateva ori, contribuind astfel unui stomac plin, satul. Cu ajutorul acestor pastile de slabit, persoanele care doresc sa slabeasca isi pot reduce semnificativ aportul alimentar.

Pe langa Glucomannan mai poti gasi si extract de catina care accelereaza metabolismul si intensifica procesul de ardere a grasimilor, precum si cromul. Acesta din urma este un macronutrient de care organismul are nevoie pentru a mentine un nivel normal de zahar in sange.

Unde poti gasi aceste pastile de slabit?

Pastilele de slabit descrise anterior pot fi gasite, sub o forma testata si verificata, in gama de produse a dietei VLCD NUPO. Gama include doua tipuri de pastile de slabit sub forma de suplimente alimentare fara compusi chimici si/sau artificial. Efectele mentionate sunt produse pe baza extractelor naturale de plante si ierburi sau pe baza fibrelor naturale, solubile in apa.

Acesta este formatul in care ar trebui sa se prezinte pastilele de slabit – fara ingrediente care pot dauna sanatatii tale si care sa sustina o dieta sanatoasa, nu sa pretinda inutilitatea acesteia. Exista pe piata, dupa cum probabil stii, pastile de slabit care sustin faptul ca nu mai ai nevoie de nimic altceva pentru a slabi – doar de ele, fara o alimentatie adecvata, un program de exercitii fizice sau chiar somn calitativ.

Evident, sa pierzi in greutate eficient si sanatos nu este chiar atat de usor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
horoscop webp
flori de soc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net