Ce salariu colosal câștigă Alexia Eram la revista mamei?! Esca o plătește regește!

Alexia Eram s-a îmbogățit din salariul plătit de mamei ei la revista unde este angajată, dar și din onorariul de la „America Express”. S-a aflat ce salariu îi dă lunar fiicei sale Andreea Esca! 

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este la doar 23 de ani independentă financiar. Tânăra se bucură de o notorietate uriașă pe pe Internet, unde face bani frumoși de pe urma campaniilor prezentate de ea. 

Veniturile sale din mediul on-line nu sunt însă singurele care îi intră în conturi. Lună de lună, Alexia primește și un salariu pentru că are un loc de muncă stabil. 

Tânăra este angajată, de aproximativ 3 ani de zile, chiar la revista mamei sale, Andreea Esca, acolo unde se ocupă mai nou de partea de marketing, job pentru care este plătită regește, că doar e fata șefei. 

Alexia Eram a dezvăluit ce sumă primește lunar ca angajată la revista mamei ei. Este vorba de un salariu uriaș pentru un tânăr din România, și anume nici mai mult nici mai puțin de 2.500 de euro. 

Alexia Eram: „Iau 2500 de euro pe lună de la revistă și nici nu scriu!”

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. 

Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. 

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping.

Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a declarat Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

„Dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic”

La 23 de ani, Alexia Eram a ajuns să se descurce singură în viață, are banii ei și este conștientă că numele mamei sale a ajutat-o să devină vedetă în timp record. 

„Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. 

Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Însă, tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau.

Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. 

Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”, a mai spus Alexia Eram.

Și-a luat bolid de 70 000 de euro cu banii de la „America Express”

Alexia Eram a dat lovitura anul acesta prin participarea alături de fratele ei, Aris Melkior, la show-ul „ America Express” (Antena 1). 

Se pare că Alexia și fratele ei ar fi fost cea mai bine remunerată echipă din competiția desfășurată în America Latină, fiecare dintre ei primind 2.500 de euro doar pentru o ediție a emisiunii. 

Fiica Andreei Esca a făcut și o achiziție costisitoare cu banii câștigați la America Express. Tânăra a dat nu mai puțin de 70.000 de euro pe mașina visurilor ei: un BMW M240i, pe care l-a tunat apoi după placul ei.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. 

Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că , in pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. 

Iată-mă așadar aici, fericita de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul ți le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi vad visul împlinit!”, a fost  mesajul postat de Alexia Eram, pe Instagram, după achiziționarea bolidului de fițe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net