Imagine de colecție cu Andreea Esca în rochie de mireasă! Cum arăta știrista de la PRO TV, în ziua nunții sale

Andreea Esca și Alexandre Eram și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2000, iar de atunci sunt de nedespărțit. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii - Alexia și Alexandre Eram - astfel că împreună au pus bazele unei familii model. În ziua nunții sale, știrista de la PRO TV a purtat o rochie remarcabilă, în stilu-i caracteristic: elegantă.

image

Vedeta de televiziune și afaceristul francez formează un cuplu încă din anul 1996. Pentru Andreea Esca a fost dragoste la prima vedere, căci nu a renunțat până nu i-a furat inima, chiar dacă până să se întâmple acest lucru el era deja implicat emoțional într-o altă relație. Universul a fost de partea lor și a așezat lucrurile în așa manieră încât să se întâlnească și să trăiască o adevărată iubire. 

Imagini de neuitat de la nunta Andreei Esca 

După ce au reușit să-și clădească o frumoasă relație, au decis să o ducă la nivelul următor: nunta. Marele eveniment a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași le-au fost Ana și George Copos. 

Vedeta de la PRO TV a purtat o rochie albă, simplă dar elegantă, cu un voal brodat. Imaginile de atunci nu au fost nici acum date uitării. 

Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții
Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram 

Pentru prezentatoarea știrilor de la PRO TV a fost dragoste la prima vedere. Ea l-a remarcat pe cel care i-a devenit soț și a cerut informații despre el unei prietene, fosta soție a lui Adrian Sârbu. 

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Fosta soţie a lui Adrian Sârbu se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: “Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”.. „Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui, îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute.

Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis că data viitoare când se duce la fabrică să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie”, povestea acum ceva vreme Andreea Esca. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net