Iulia Albu i-a mai dat o șansă lui Mike! Cum l-a iertat: „Ne-am împăcat în pat. Nu America Express ne-a despărțit, ci bunul simț”

După o perioadă de intensitate și tensiuni în timpul filmărilor pentru „America Express”, Iulia Albu și Mike au trecut printr-o scurtă despărțire, însă acum au dezvăluit că s-au împăcat și că relația lor s-a întărit. Cei doi au fost invitați într-un podcast moderat de Romică Țociu, unde au discutat deschis despre perioada de separare și despre ceea ce i-a adus împreună din nou.

Iulia Albu și Mike. Foto: arhiva personală.
Iulia Albu și Mike. Foto: arhiva personală.

Împăcarea a avut loc în dormitor

Iulia Albu a fost cea care a luat inițiativa pentru a rezolva tensiunile dintre ea și Mike. După aproximativ o lună și jumătate de despărțire, criticul de modă a decis să facă primul pas spre împăcare. Ceea ce a început ca un simplu apel pentru a muta ceva în dormitor, s-a transformat într-o împăcare surprinzătoare.

Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a mărturisit Mike, citat de viva.ro.

Iulia Albu a adăugat că momentul împăcării a fost unul spontan, iar despărțirea i-a adus amândurora o perspectivă diferită asupra relației.

I-a despărțit America Express?!

Despărțirea lor temporară nu a fost cauzată direct de experiențele din cadrul emisiunii „America Express”. Mike a subliniat că nu show-ul a fost sursa problemelor, ci mai degrabă „bunul simț” care a jucat un rol crucial în relația lor.

O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a explicat Mike.

Cum au reușit să-și îmbunătățească relația

Împăcarea lor a adus cu sine o reconectare profundă și o consolidare a legăturii dintre cei doi. După ce au experimentat momente de tensiune și distanțare, Iulia Albu și Mike au demonstrat că pot depăși obstacolele și pot construi o relație mai puternică.

Era cu „Amin”, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură. Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă”, a completat Iulia Albu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net