Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor. Incredibil ce îi spunea în urmă cu mai bine de 14 ani

Dacă în urmă cu ceva timp, celebra prezicătoare Carmen Harra a dezvăluit premoniții tulburătoare despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, într-o apariție în cadrul emisiunii „Răi da' Buni”, de fapt, aceasta i-a citit în viitor și i-a spus tot ce îi rezervă destinul acum 14 ani!

Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor în urmă cu 14 ani / Foto: Colaj Click!
Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor în urmă cu 14 ani / Foto: Colaj Click!

Carmen Harra i-a citit în viitor și i-a spus tot ce îi rezervă destinul Monică Gabor în mai 2009, când ambele au fost prezente într-o emisiune. Încă de atunci aceasta a spus că va mai avea un soț și, din cauza lui, și un divorț. Monica Gabor era la acea vreme încă soția lui Irinel Columbeanu, iar când Carmen Harra a fost întrebată dacă acesta este iubirea vieții vedetei, a spus:

Monica Gabor: „Nu avem cum să ne certăm vreodată”

„Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ şi din cauza lui, în special”, a dezvăluit la acea vreme Carmen Harra.

La cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată”, i-a răspuns Monica atunci celebrei prezicătoare

Analiza numerologică făcută de Harra a scos la iveală și faptul că divorţul soţilor Columbeanu nu va fi cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, unul liniştit, iar cei doi vor rămâne prieteni. Doar că, aici s-a cam înșelat, parțial. Doi ani de la previziunile clarvăzătoarei, Monica și Irinel Columbeanu au început procedurile de divorț, în 2011, fiind un divorț cu scandal, în special pe custodia fetiței lor, însă în final au ajuns să fie prieteni.

De asemenea, Harra a făcut previziuni referitoare și la viitorul soț al Monicăi, spunând că se va recăsători cu un bărbat tânăr și care nu are potențialul material al acualului soț. A mai menționat și faptul că este posibil să mai aducă pe lume încă doi copii, dintre care unul va fi sigur băiat, iar tatăl nu va fi Irinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net