Rona Hartner a refuzat să-i fie ghicit viitorul. Ce previziuni i-a făcut Carmen Harra: „Evenimentele majore care au marcat viața ei au fost divorțurile”

Rona Hartner și Carmen Harra s-au întâlnit prima dată acum 14 ani, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. La acea vreme, clarvăzătoarea a încercat să îi facă actriței o serie de previziuni, ea refuzând cu vehemență să afle ceea ce urma să i se întâmple. 

Carmen Harra a prezis sfârșitul Ronei Hartner / foto: Colaj Click!
Carmen Harra a prezis sfârșitul Ronei Hartner / foto: Colaj Click!

Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile, după ani de luptă împotriva cancerului, la vârsta de doar 50 de ani. Deși a refuzat previziunile oferite de Carmen Harra, aceasta a spus doar că Rona este sub semnificația cifrei 5, ceea ce înseamnă că este predestinată divorțului. Adevărul e că acest aspect s-a adeverit, căci actrița a ajuns să divorțeze de 2 ori până la vârsta de 50 de ani. 

Ce discuție au avut Rona Hartner și Carmen Harra acum 14 ani 

Între cele două a avut loc în anul 2009 un dialog destul de incomod pentru frumoasa actriță. Carmen Harra a încercat să îi facă o serie de previziuni, însă Rona Hartner s-a temut să afle ceea ce i se poate întâmpla în viață. 

„Eu o văd pentru prima dată și o găsesc o persoană foarte frumoasă, foarte talentată și plină de energie, așa cum spuneți voi. Mie îmi place să interpretez numerele sub formă de vibrație și îți dau așa o definiție a persoanei, este codul divin, avem un cod genetic și un cod al divinității personale. Dacă te uiți la numerele astea și le aduni toate la un singur număr primești cifra 5.

Îți fac o comparație, pentru că spui că ești în lumea filmului, cu Angelina Jolie, care este și ea cifra 5. Unul dintre evenimentele majore care au marcat viața ei au fost divorțurile, deci cine are cifra 5, mai mult ca sigur se confruntă cu acest divorț.(...) Deci, numărul 5au nu doar o singură relație karmică într-o viață, ci mai multe, deci la ea există o necăsătorie.

Rona Hartner: Nu vorbim despre viitor, te rog din suflet! Vreau să am o surpriză.(...) După părerea mea, Dumnezeu creează ceea ce este nou, nu ceea ce este previzibil sau este deja scris. Noi dacă suntem prudenți putem să trăim în providență, dacă suntem imprudenți o facem lată.(...) Pentru mine, astăzi pot să fiu milionară, mâine pot să fiu săracă și dacă trăiesc astăzi viața mea are sens, dacă nu mai trăiesc mâine nu contează”, a fost discuția celor două, în urmă cu 14 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net