Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Iulia Albu și Mike. Va trece sau nu testul timpului: „Anul care vine..”

Clarvăzătoare Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2024, Într-o intervenție în direct la emisiunea Star Magazine, dezvăluind informații interesante despre vedetele din lumea mondenă. Printre subiectele abordate s-au numărat șansele de căsătorie ale Mihaelei Rădulescu și Anamariei Prodan în anul următor, dar și viitorul relației dintre Iulia Albu și Mike.

Carmen Harra. Foto: arhiva.
Carmen Harra. Foto: arhiva.

Se căsătorește la vară Mihaela Rădulescu?

Carmen Harra a analizat posibilitatea ca Mihaela Rădulescu să se căsătorească în anul 2024 și a subliniat că șansele ei de a face o nuntă durabilă sunt mai mari din vară.

"Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte, o face într-un moment greșit al vieții ei. Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea", a declarat Carmen Harra.

Anamaria Prodan: căsătorie în 2025, nu în 2024

În ceea ce privește Anamaria Prodan, clarvăzătoarea a prezis că sexy impresara nu va ajunge din nou în fața altarului în anul următor.

"Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. Mai are încă răni puternice", a explicat Carmen Harra.

Iulia Albu și Mike: previziuni nu prea favorabile

Carmen Harra a abordat și subiectul relației dintre Iulia Albu și Mike, oferind o viziune mai puțin optimistă.

"Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni. Problema ei este că are niște memorii din copilărie. Are niște răni, are ceva care nu e vindecat și de aceea în relațiile în care intră intră pentru o perioadă și iese apoi. Anul care vine nici pentru ea nu este un an care o avantajează", a adăugat Carmen Harra.

Astfel, previziunile lui Carmen Harra oferă o privire intrigantă asupra viitorului vedetelor, lăsând publicul cu așteptări și întrebări pentru anul care vine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net