Carmen Harra, reacție dură după ce Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf. Premonițiile ei s-au adeverit: „Adevărul doare”

Ultima actualizare:

Carmen Harra a dezvăluit o serie de premoniții șocante legate de perioada dificilă prin care trece Oana Zăvoranu. Cu șapte ani în urmă, clarvăzătoarea i-a atras acesteia atenția asupra pericolelor pe care le-ar putea întâmpina în privința banilor primiți de la mama sa. Potrivit lui Harra, Oana ar putea să își piardă această avere într-un mod neașteptat. 

Harra a dezvăluit o serie de premoniții legate perioada dificilă prin care trece Oana. Foto: Click.
Harra a dezvăluit o serie de premoniții legate perioada dificilă prin care trece Oana. Foto: Click.

Premoniție șocantă

Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a dezvăluit Carmen Harra.

Aceste premoniții au devenit realitate în viața Oanei, conform clarvăzătoarei. Actualmente, vedeta se confruntă cu mai multe procese legale și execuții silite, iar această situație o afectează profund din punct de vedere emoțional și material. Harra a subliniat că problema ei principală se concentrează pe pierderea banilor proveniți de la mama sa și că viața sa este zguduită din ambele părți, atât sentimental, cât și material.

  „Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei"

Carmen Harra a mai dezvăluit că previziunile sale indică și o posibilă trădare din partea soțului Oanei, Alex Ashraf. Cu toate acestea, Harra a menționat că această situație nu este certă și numai Alex știe dacă va face această alegere. Cu toate acestea, aceste premoniții au adăugat mai multe semne de întrebare în relația lor.  

Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a spus Harra pentru emisiuniea Exclusiv VIP.

Aceste dezvăluiri cutremurătoare ale lui Carmen Harra au aruncat o lumină crudă asupra vieții tumultuoase a Oanei Zăvoranu și au scos la iveală provocările grele cu care se confruntă în prezent vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net