Averea uriașă pe care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trebuie să o împartă după divorț. Câți bani au făcut împreună

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai formează un cuplu. Bruneta a confirmat azi divorțul de afacerist, împreună cu care a fost căsătorită vreme de 7 ani de zile. Pe cei doi nu-i lega doar iubirea, ci și afacerile pe care le aveau împreună. Click! vă prezintă „averea” pe care cei doi o au de împărțit!

Ce afaceri împart Oana Zăvoranu și Alex Ashraf / foto: Colaj Click!
Ce afaceri împart Oana Zăvoranu și Alex Ashraf / foto: Colaj Click!

Oana Zăvoranu și fostul ei partener de viață au fost legați și de clinica ei, One Life, acolo unde afaceristul este acționar și administrator. Totuși, clinica le-a dat mai multe bătăi de cap celor doi, ajungând să aibă chiar și câteva procese în instanță. 

Afacerile Oanei Zăvoranu 

„Querida” a înființat clinica One Life SRL în anul 2017, când a avut și o pierdere de bani în valoare de 760.000 de lei, urmând ca un an mai târziu să dea lovitura și să înregistreze un profit peste 750.000 de lei. 

„Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, declara, în trecut, Oana Zăvoranu.  

Cifra de afaceri a scăzut de la 14 milioane lei în anul 2021 la 6,7 milioane în anul 2022. În anul 2019, profitul a fost în valoare de 1,6 milioane, în 2020 de 1 milion și peste 2 milioane în 2021, urmând ca în anul 2022 să înregistreze doar 392. 

Afacerea din care Oana Zăvoranu face bani 

Vedeta mai deține o altă firmă pe lângă cea amintită mai sus - Kanye Star Prod SRL - care în anul 2022 i-a băgat în buzunare brunetei un profit modest, de aproape 28.000 de lei. Firma care se ocupă de comerțul produselor cosmetice și de parfumerie este încă pe undă verde, având o cifră de afaceri de peste 40.000 de lei. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit

Divorțul-momentului este între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, despre care apăruseră zvonuri în urmă cu luni bune de zile. În ciuda faptului că vedeta mereu a negat, iată că s-a întâmplat și inevitabilul. 

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

De asemenea, Oana a făcut o postare pe Instagram prin intermediul căreia anunța că deține cele mai importante resurse: iubire și încredere că va urma în viața ei doar ce e mai bun.

 „Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau….glumesc. Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine ! Va pup si vă iubesc mult”, a precizat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net