Oana Zăvoranu este „liberă de contract”. A confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Să vină pretendenții care salivau”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a confirmat faptul că ea și Alex Ashraf, bărbatul cu care a fost căsătorită vreme de 7 ani de zile, nu mai sunt împreună. Bruneta a oferit și o declarație în acest sens, mărturisind că au ales să meargă pe drumuri separate, iar acum este „liberă de contract”. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit / foto: Colaj Click!
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit / foto: Colaj Click!

Afaceristul și-a luat lucrurile din casa pe care o împărțea cu Oana Zăvoranu și s-ar mutat la iubita lui, vedeta rămânând singură. Cei doi au fost căsătoriți din anul 2016, iar în 2021 deja apăreau zvonuri cu privire la separare. Astăzi, cei doi au confirmat că au divorțat, în ciuda postărilor din social media ale vedetei, prin care anunța că totul decurge bine în mariajul lor. 

„US ❤️ Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții….pentru ca așa a decis EL ❤️ Vă iubim tare de tot. Oana si Alex ❤️😇🙏”, scria Oana pe Facebook, în luna august. 

Oana Zăvoranu, prima declarație după confirmarea divorțului de Alex Ashraf 

Vedeta a transmis pe Instagram că „în sfarsit” este ”o femeie liberaă”. „Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau….glumesc. Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine ! Va pup si vă iubesc mult”, a precizat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

„Querida” și afaceristul au trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a menținut pe durata a 7 ani de zile. În tot acest timp, ei au reușit să facă față greutăților apărute și să își fie alături unul celuilalt, asta până când inevitabilul s-a produs. 

Din declarația Oanei Zăvoranu reiese faptul că privește într-un mod optimist divorțul de Alex, căci într-o tentă ironică a declarat că este o femeie liberă și nu-și pierde speranța că va găsi persoana potrivită, precizând că „are de unde alege”. 

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu: „M-a făcut să înțeleg cu ce se mănâncă dragostea”

Vreme de 7 ani a iubit și a fost iubită, a cunoscut acest sentiment alături de fostul soț, care a învățat-o ce înseamnă adevărata dragoste. În ciuda faptului că în urmă cu aproximativ doi ani apăruseră câteva zvonuri cu privire la faptul că au divorțat, ambii au demonstrat că au trecut peste acel moment de cumpănă și că iubirea lor este mult mai puternică. 

„Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea”, spunea Oana Zăvoranu într-un interviu despre Alex Ashraf.

Mai mult decât atât, în urmă cu o lună de zile, vedeta își lua fanii prin surprindere cu o altă postare menită să demonstreze că iubirea lor este învingătoare. 

Postarea Oanei Zăvoranu / foto: Captură Facebook
Postarea Oanei Zăvoranu / foto: Captură Facebook

„Noi Doi ❤️🙏❤️

Când dragostea este adevarată nu există nimic să o poată învinge!

Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință🤗

Nu mai trăiți zilnic ce vi se inoculează parșiv și aberant, ci ceea ce este profund, sănătos și de bun gust.

Falsitatea, promiscuitatea, decăderea intelectuală și trupească, sunt cele mai la îndemână și promovate în ziua de azi de elitele care conduc turmele orbite și asurzite, pe care din păcate nu are nimeni interesul să le trezească...în fine…

Iubiți-vă soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în forma cea mai pură și în profunzime, pentru că familia, adică familia tradițională este nucleul care se dorește cel mai cu ardoare distrus.

Cine înțelege…înțelege…cine nu, să facă un efort să înțeleagă cuvintele mele, că nu scriu în chineză😎 Și nu uitați nici măcar o clipă să îl aveți în gând și în suflet pe Dumnezeu, pentru că EL este singurul care nu te lasă niciodată când ești la greu.

El este cel care îți știe cel mai bine urcușurile și coborâșurile sufletului și vieții, El vine la tine atunci când crezi că nu mai e nimeni și nimic.

❤️🙏❤️

Vă iubesc, mereu v-am spus numai adevărul, asta sunt și îmi place pe zi ce trece mai mult de mine și de ceea ce am devenit prin adevăr si iubire profundă”, scria Oana Zăvoranu pe Facebook, acum o lună de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net