Noua ocupație a Oanei Zăvoranu! Ce provocări bizare face pe Tik Tok

Oana Zăvoranu a dat, mai nou, în patima TikTok-ului. I-au trebuit doar câteva live-uri cu „regii” din online și a devenit, imediat, noua senzație a platformei de streaming. Vedeta a acceptat provocări uimitoare, ajungând să spele și parbrize, din dorința de mai câștiga ceva bănuți. Se zvonește că Querida stă cam prost cu afacerile, clinica ei e pândită de faliment, și nici cu viața personală nu o duce prea bine!

Oana Zăvoranu face furori pe TikTok Sursa: Instagram
Oana Zăvoranu face furori pe TikTok Sursa: Instagram

În lipsa telenovelelor, Oana Zăvoranu a găsit locul ideal unde să-și etaleze talentele actoricești! Vedeta face, mai nou, live-uri pe TikTok! Oana a apelat la platforma de streaming pentru a-și face revenirea în forță în show-biz.

A început prin a lua lecții de la maeștrii TikTok-ului, adică cei care se laudă că ar câștiga mii de euro lunar din această activitate. Oana își petrece mai tot timpul pe TikTok și face live-uri, unde primește cadouri virtuale de la fani care se transformă apoi în sume frumoase în conturi.  

Vedeta a intrat, deja, în live-uri cu diverse personaje cunoscute de pe TikTok. Primul a fost  Dani Mocanu, care ajuns, inițial, într-un live cu Anamaria Prodan, și ea pasionată de platforma de streaming, și cu Oana Zăvoranu. Contul Oanei, deja, s-a săltat binișor și înregistrează, în prezent, sute de mii de abonați, iar clipurile ei au ajuns în topurile platformei. 

Oana Zăvoranu și Dani Mocanu

Dani Mocanu a avertizat-o însă pe Oana, aflată la începuturile acestei activități, să nu se mai bage în seamă chiar cu oricine.

Cert este că Oana Zăvoranu și Anamaria Prodan au încercat să fie cât pot ele de populare pe platformă, dar au sfârșit prin a fi ironizate, la modul cel mai crunt. de TikTok-eri la modă, precum Mădălin Feraru sau ciobanul Nadin.

Cele două au ajuns să se bage chiar într-un meci cu cei doi, care se joacă pe provocări, iar cel care pierde are de îndeplinit tot felul de misiuni neobișnuite.

Oana Zăvoranu și ciobanul Nadin

Nadin Gherman și Oana Zăvoranu se bucură, în prezent, de o comunitate numeroasă pe platforma TikTok. Cei doi organizează live-uri cu provocări în aproape fiecare seară.

Ciobanul Nadin, care inițial nu știa prea multe despre Oana Zăvoranu i-a aruncat Queridei o provocare de toată frumusețea. El le-a invitat atât pe ea, cât și pe Anamaria Prodan să-l ajute cu caprele, la stână!

Să veniți amândouă la vară să-mi dați la ușă, că ciobanul pleacă în excursie..”, a spus Nadin.

Ce să facem? Că n-am înțeles…”, a fost prima reacție a Oanei Zăvoranu.

Ciobanul, Nadin, nu s-a lăsat:

Să-mi dați la ușă amândouă…caprele”.

Oana Zăvoranu și Feraru

Ulterior, alt TikTok-er celebru, Mădălin Feraru a intervenit în discuție, pentru a explica situația. Oana Zăvoranu a fost, însă, vizibil iritată de expresiile folosite de cei doi.

Zi așa cu subiect și predicat, că așa…Zi așa, că nu înțelegem. Ce, tu tunzi oi?”

Cu altă ocazie, Oana a fost provocată de același Nadin la o schimbare drastică de look: „Vă luați juma de sprânceană dacă pierdeți, cu mașina”

Și când te-ai trezit era primăvară, nu? Sau venea Moș Crăciun?”, i-a replicat Zăvoranca, ironică.

Doamna, vezi că poate să intre și nevasta lui Țiriac pe TikTok. Mie nu-mi pasă, eu o pun la provocări. Poate să fie și a lui Putin, când intri în joc, nu-i joc”, s-a ținut tare și Nadin, care nu a fost deloc impresionat de statutul divei.

Și crezi că-și rade cineva mustața pentru tine, mă? Mă, Nadin, mă!”

Păi, ce? Dumneavoastră ca femeie la 50 de ani aveți mustață? Eu am zis sprânceană!”, au continuat să se contreze cei doi.

Oana Zăvoranu și Amarah

O altă interlocutoare a Oanei Zăvornau, de același calibru, a fost Amarah. Femeia este una dintre cele mai cunoscute tinere transgenderi din România și susține, zilnic, live-uri de câteva ore, timp în care discută cu fanii și primește și bani. Amarah i-a dezvăluit Oanei că ar câștiga, lunar, suma de 15.000 de euro din Tik Tok, bani pe care i-a investit intervenții estetice.

Amarah: „Oana, eu m-am operat, sunt transsexual, m-am operat din Tik-Tok din toate donațiile, mi-am pus dinți, m-am operat la nas, tot ce am, am din Tik-Tok. Câștig 15.000 de euro pe lună”

Oana Zăvoranu: „Ești fericită? Ești ok? Adică ți-ai dorit?”

Amarah: „Eu sunt foarte sinceră și foarte reală”

Oana Zăvoranu: „Asta este cel mai important că ești ok cu tine”

Amarah: „Ca să fie cunoscută pe Tik-Tok trebuie să fii reală, așa cum ești tu în viața reală. Uite asta îmi place la tine, Oana Zăvoranu, naturalețea ta ca femeie”

Oana Zăvoranu: „Mulțumesc! Cu asta m-am născut”, a fost conversația dintre cele două, în cadrul live-ului de pe TikTok.

De departe, cea mai populară a fost provocarea primită de Oana pe TikTok în urma căreia  a fost nevoită să meargă să spele parbrize. Vedeta s-a executat spre satisfacția fanilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net