Scandal la clinica Oanei Zăvoranu! A fost executată silit, din nou

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Poliția a descins, alături de un executor judecătoresc, vineri, 30 septembrie, la clinica de fițe deținută de Oana Zăvoranu, pentru a recupera bunuri a căror valoare pot acoperi un prejudiciu de peste 10.000 de lei.

Fosta angajată presta servicii, în baza unui contract între două firme

Ce s-a întâmplat, de fapt? Ei bine, Oana Zavoranu, prin firma care administrează clinica medicală de fițe din București, este vizată de mai multe procese prin care creditorii își cer drepturile bănești.

Astăzi, vineri, 30 septembrie, a venit rândul Profesional Medical Assistance&Radiology Operator să recupereze bunuri a căror valoare depășește 10.000 de lei.

Citește și: Oana Zăvoranu, executată silit! Suma pe care trebuie să o scoată din conturi

De fapt, firma îi aparține unei asistente care lucra la clinica administrată de Oana Zăvoranu, în baza unui contract de prestări servicii medicale între două companii.

Scandalul a început în urmă cu un an, când femeia și-a cerut banii datorați de firma Oanei. Soțul vedetei, Alex Ashraf, a fost acuzat, atunci, că ar fi agresat-o pe femeie, atunci când acesta și-a cerut banii.

Cearta s-a mutat în instanță, iar Poliția, alături de executorul judecătoresc și femeia păgubită s-au prezentat, azi, la clinica Oanei pentru a recupera bunuri a căror valoare acoperă suma datorată.

Firma Oanei datorează sume fabuloase de bani creditorilor

Nu este singura datorie a firmei administrată de Oana Zăvoranu. Fostul manager al clinicii a solicitat, tot în instanță, recuperarea unui prejudiciu de peste 30.000 de euro! Nici în acest caz banii nu au fost plătiți, așa că s-a ajuns tot la executare silită.

O sumă fabuloasă, de 130.000 de euro, ar avea compania administrată de Oana Zăvoranu de achitat unui laborator de analize medicale.

Mai grav, lucrurile ar fi mers și mai departe! Medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, a colaborat cu clinica Oanei. Acesta chiar ar fi împrumutat-o pe vulcanica brunetă cu suma de 40.000 de euro și atunci când medicul și-a cerut banii, ar fi fost supus unei tentative de șantaj.

Vezi și: Primele declarații ale medicului Bogdan Ioan Furtună, în scandalul cu Oana Zăvoranu: „Mi-a cerut 800.000 de euro!”

M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a relatat pentru Click! medicul Bogdan Furtună.

Și în acest caz s-a ajuns în instanță. „Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspunda declarat, în exclusivitate pentru Click!, directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net