Oana Zăvoranu, executată silit! Suma pe care trebuie să o scoată din conturi

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Fosta soție a lui Pepe trebuie să scoată o sumă impresionantă de bani din conturi, după ce a fost executată silit. 

Oana Zăvoranu este urmărită de probleme
Oana Zăvoranu este urmărită de probleme

Oana Zăvoranu a moștenit de la mama sa o avere frumușică pe care a cheltuit-o pe accesorii și obiecte de lux. O parte din bani i-a investit și într-o clinică medicală, însă mai mulți colaboratori au acuzat-o de faptul că nu și-a îndeplinit obligațiile financiare. 

Ar putea să te intereseze și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj 

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii pe care o patronează. Instanța i-a dat câștig de cauză bărbatului și a decis ca Oana să îi plătească nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Oana nu a respectat decizia și nu achitat suma prevăzută, așadar a ajuns să fie executată silit. 

Procesele și încurăturile birocratice ale Oanei nu se opresc aici. Se pare că vedeta trebuie să achite 130.000 de euro datorie unui laborator de analize cu care clinica sa a colaborat în trecut. 

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj 

Chinul nu se oprește aici pentru Oana! Medicul Bogdan Ioan Furtună, proaspătul manager al Spitalului Colțea din Capitală o acuză pe Oana de șantaj și a depus o plângere penală pe numele vedetei.

Vezi și: Primele declarații ale medicului Bogdan Furtună, în scandalul cu Oana Zăvoranu 

Conform acestuia, ea a beneficiat din partea lui de un împrumut de 40.000 de euro pe care nu l-a returnat nici până în ziua de astăzi. Bărbatul susține că a fost șantajat de Oana Zăvoranu și amenințat că numele său va fi desființat în presă dacă nu va renunța la pretențiile financiare pe care le are. 

  „M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a dezvăluit medicul.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
image
actualitate.net
image
actualitate.net