Oana Z─âvoranu, trimis─â ├«n judecat─â pentru ╚Öantaj. Directorul Spitalului Col╚Ťea, Furtun─â Ioan Bogdan, i-a f─âcut pl├óngere penal─â

Click! public─â, ├«n exclusivitate, detalii de ultim─â or─â despre cel mai recent scandal ├«n care┬áOana Z─âvoranu┬áa fost implicat─â. Actri╚Ťa a fost trimis─â ├«n judecat─â de c─âtre Curtea de Apel Bucure╚Öti, dup─â ce managerul interimar al Spitalului Col╚Ťea, Furtun─â Ioan Bogdan, i-a f─âcut pl├óngere penal─â pentru ╚Öantaj. V─â prezent─âm cazul care zguduie lumea showbiz-ului! Dezv─âluim informa╚Ťii de impact major despre cel mai recent dosar penal al Oanei Z─âvoranu.┬á

oana zavoranu deschidere png
Oana Zăvoranu, trimisă în jduecată de Curtea de Apel București

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj!

Leg─âtura dintre vedeta tv ╚Öi actualul manager al Spitalului Col╚Ťea este cunoscut─â ├«n cercuri restr├ónse. ├Än perioada 2017 - decembrie 2018, Furtun─â Ioan Bogdan a fost administratorul clinicii de radiologie pe care┬áOana Z─âvoranu┬áo de╚Ťine, ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei, ├«n Capital─â.

Public─âm ├«n exclusivitate:┬áPrimele declara╚Ťii ale medicului Bogdan Ioan Furtun─â, ├«n scandalul cu Oana Z─âvoranu: ÔÇ×Mi-a cerut 800.000 de euro!ÔÇŁ

Dup─â ce administratorul Furtun─â Ioan Bogdan a demisionat, ├«n urma unor tensiuni cu actri╚Ťa, acesta ar fi fost ╚Öantajat ├«n mod constant de c─âtre┬áOana Z─âvoranu┬á╚Öi avocatul acesteia, C─âlin Ionu╚Ť Silviu, cu 800 de mii de euro. Vedeta ar fi recurs la ╚Öantaj dup─â ce medicul ╚Öi-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat ├«mprumut, suma de 40 de mii de euro.

Citește și: Oana Zăvoranu, dată în judecată de fostul manager al clinicii

Ulterior, dup─â lungi tratative, pornind de la suma men╚Ťionat─â mai sus,┬áOana Z─âvoranu┬á╚Öi avocatul acesteia ar fi sc─âzut suma la 300 de mii de euro, ├«n schimbul renun╚Ť─ârii la datorie de c─âtre actualul director al Spitalului Col╚Ťea. ├Än caz contrar, vedeta ar fi ie╚Öit public s─â-l denigreze pe medic.

Fostul administrator a hotărât să îi facă plângere penală vedetei și avocatului acesteia, iar după ce s-au analizat probele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA

Nu rata ╚Ötirea asta:┬áOana Z─âvoranu r├ódea de Bianca Dragu╚Öanu ╚Öi o numea ┬źBuzil─â┬╗. Acum i-a sc─âpat ei medicul injec╚Ťia cu acid hialuronic! E transformat─â!

├Än acest moment, dosarul afl─â ├«n┬ácamera preliminar─â, ceea ce ├«nseamn─â, conform articolului 342, c─â ÔÇ×obiectul procedurii camerei preliminare ├«l constituie verificarea legalit─â┼úii sesiz─ârii instan┼úei, precum ┼či verificarea legalit─â┼úii administr─ârii probelor ori efectu─ârii actelor de c─âtre organele de urm─ârire penal─â.ÔÇŁ

Vezi ╚Öi:┬áOana Z─âvoranu a fost dat─â ├«n judecat─â de cele 5 influencere. Ce i-au cerut ├«n instan╚Ť─â ╚Öi cine s-a mai aliat cu ele

Oana Z─âvoranu, declara╚Ťii ustur─âtoare despre directorul Spitalului Col╚Ťea

ÔÇ×S-a ├«nt├ómplat totul la sf├ór┼čitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV ┼či aparen┼úe nu d─âdea de b─ânuit. Dispuneam de bani cash ┼či a ├«nceput individul s─â-mi cear─â diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cump─âra diverse aparate pentru clinic─â.

C├ónd nu am g─âsit niciun aparat medical ├«n clinica noastr─â, atunci am descoperit c─â e ceva putred. So┼úul meu a g─âsit ├«n 2018 ni┼čte facturi falsificate, pe ni┼čte aparate-fantom─â.

Avoca┼úii la care am apelat au ├«nregistr─âri video ┼či audio cu momentele ├«n care doctora┼čul Furtun─â se miloge┼čte la mine. Acest individ este un ┼čmecher, un profitor ┼či un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afar─â, pentru c─â a ciordit, pe rom├óne┼čteÔÇŁ,┬áspunea Oana Z─âvoranu, ├«n aprilie 2021, la un post tv.

Oana Zăvoranu, dată în judecată și de fostul manager al clinicii!

├Än 2021,┬ávedeta TV┬áa fost dat─â ├«n judecat─â ╚Öi de Horia Vl─âdescu, fostul manager al clinicii de radiologie pe care o de╚Ťine, pentru neplata facturilor, ├«n valoare de 140 de mii de euro + 155 de mii de lei, bani da╚Ťi ├«mprumut.┬á

Fostul partener de afaceri al actri╚Ťei a c├ó╚Ötigat ├«n instan╚Ťa dreptul de a-╚Öi recupera banii da╚Ťi ├«mprumut, Oana Z─âvoranu a f─âcut apel, ├«ns─â f─âr─â c├ó╚Ötig de cauz─â. De altfel, vedeta a fost dat─â ├«n judecat─â de mai multe angajate ale clinicii, care s-au pl├óns c─â nu ╚Öi-ar fi primit salariile dup─â ce au fost date afar─â, ori au demisionat.

Oana Z─âvoranu, scandal ╚Öi cu medicul Marek V├ólcu: ÔÇ×Eu am auzit c─â trebuie s─â dau ni╚Öte bani c─â s─â nu se duc─â la televizorÔÇŁ

├Än 2014, medicul Marek V├ólcu a f─âcut pl├óngere pe numele Oanei Z─âvoranu, dup─â ce aceasta l-a denigrat public ╚Öi l-a acuzat c─â i-ar fi pus implanturi mamar din cauza c─ârora via╚Ťa i-ar fi fost pus─â ├«n pericol.

Atunci, medicul a acuzat-o pe vedet─â tot de ╚Öantaj, iar ├«n acest context a fost realizat un flagrant. Astfel c─â actri╚Ťa a fost┬áfilmat─â ├«n timp ce ridica 10.000 de euro de la Marek Valcu, dup─â ce l-a acuzat de┬ámalpraxis.

ÔÇ×Oana a primit o serie de informa╚Ťii de la medicul la care a fost care nu au nicio logica medical─â. Pentru o persoan─â care se pricepe c├ót de c├ót la medicin─â ╚Ötie c─â a╚Öa ceva nu se poate ├«nt├ómpl─â. A luat de bun un lucru medical ce nu poate fi demonstrat. Eu nu ma lupt cu nimeni ╚Öi nu trebuie s─â arat nim─ânui nimic. Poate sunt ni╚Öte r─âzboaie la mijloc, dar nu din partea mea. ├Än ultimii trei ani de zile nu ╚Ötiu ce s-a ├«nt├ómplat cu ace╚Öti s├óniÔÇŁ,┬áa explicat doctorul, ├«n 2014.

ÔÇ×Trebuia s─â zic─â ├«n 2011 dac─â sunt probleme. Ea nu s-a pl├óns niciodat─â. Eu am auzit c─â trebuie s─â dau ni╚Öte bani c─â s─â nu se duc─â la televizor. Nu a fost vorba de malpraxis. Mi-a ar─âtat ╚Öi mie niste fotografii care erau f─âcute pe calculator. S─â l─âs─âm justi╚Ťia s─â ├«╚Öi fac─â treaba. Dac─â ├«i va da dreptate, eu o voi desp─âgubi. Oana mi-a zis c─â dac─â se duce la doua emisiune o s─â fac─â rost de banii ─â╚Ötia. Asta poate s─â fie proba ├«n dosar. S─â nu crede╚Ťi o femeie care pl├ónge la televizor.ÔÇŁ, a spus Marek Valcu la Antena 1.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
Alexandru Arsinel batran
image png
GettyImages 1338148296 jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png