Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Directorul Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, i-a făcut plângere penală

Ultima actualizare:

Click! publică, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre cel mai recent scandal în care Oana Zăvoranu a fost implicată. Actrița a fost trimisă în judecată de către Curtea de Apel București, după ce managerul interimar al Spitalului Colțea, Furtună Ioan Bogdan, i-a făcut plângere penală pentru șantaj. Vă prezentăm cazul care zguduie lumea showbiz-ului! Dezvăluim informații de impact major despre cel mai recent dosar penal al Oanei Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu, trimisă în jduecată de Curtea de Apel București
Oana Zăvoranu, trimisă în jduecată de Curtea de Apel București

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj!

Legătura dintre vedeta tv și actualul manager al Spitalului Colțea este cunoscută în cercuri restrânse. În perioada 2017 - decembrie 2018, Furtună Ioan Bogdan a fost administratorul clinicii de radiologie pe care Oana Zăvoranu o deține, împreună cu soțul ei, în Capitală.

Publicăm în exclusivitate: Primele declarații ale medicului Bogdan Ioan Furtună, în scandalul cu Oana Zăvoranu: „Mi-a cerut 800.000 de euro!”

După ce administratorul Furtună Ioan Bogdan a demisionat, în urma unor tensiuni cu actrița, acesta ar fi fost șantajat în mod constant de către Oana Zăvoranu și avocatul acesteia, Călin Ionuț Silviu, cu 800 de mii de euro. Vedeta ar fi recurs la șantaj după ce medicul și-ar fi cerut banii pe care i-ar fi dat împrumut, suma de 40 de mii de euro.

Citește și: Oana Zăvoranu, dată în judecată de fostul manager al clinicii

Ulterior, după lungi tratative, pornind de la suma menționată mai sus, Oana Zăvoranu și avocatul acesteia ar fi scăzut suma la 300 de mii de euro, în schimbul renunțării la datorie de către actualul director al Spitalului Colțea. În caz contrar, vedeta ar fi ieșit public să-l denigreze pe medic.

Fostul administrator a hotărât să îi facă plângere penală vedetei și avocatului acesteia, iar după ce s-au analizat probele aduse la dosar, Curtea de Apel București a decis trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu pentru șantaj de către procurorii DNA

Nu rata știrea asta: Oana Zăvoranu râdea de Bianca Dragușanu și o numea «Buzilă». Acum i-a scăpat ei medicul injecția cu acid hialuronic! E transformată!

În acest moment, dosarul află în camera preliminară, ceea ce înseamnă, conform articolului 342, că „obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor ori efectuării actelor de către organele de urmărire penală.”

Vezi și: Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță și cine s-a mai aliat cu ele

Oana Zăvoranu, declarații usturătoare despre directorul Spitalului Colțea

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, spunea Oana Zăvoranu, în aprilie 2021, la un post tv.

Oana Zăvoranu, dată în judecată și de fostul manager al clinicii!

În 2021, vedeta TV a fost dată în judecată și de Horia Vlădescu, fostul manager al clinicii de radiologie pe care o deține, pentru neplata facturilor, în valoare de 140 de mii de euro + 155 de mii de lei, bani dați împrumut. 

Fostul partener de afaceri al actriței a câștigat în instanța dreptul de a-și recupera banii dați împrumut, Oana Zăvoranu a făcut apel, însă fără câștig de cauză. De altfel, vedeta a fost dată în judecată de mai multe angajate ale clinicii, care s-au plâns că nu și-ar fi primit salariile după ce au fost date afară, ori au demisionat.

Oana Zăvoranu, scandal și cu medicul Marek Vâlcu: „Eu am auzit că trebuie să dau niște bani că să nu se ducă la televizor”

În 2014, medicul Marek Vâlcu a făcut plângere pe numele Oanei Zăvoranu, după ce aceasta l-a denigrat public și l-a acuzat că i-ar fi pus implanturi mamar din cauza cărora viața i-ar fi fost pusă în pericol.

Atunci, medicul a acuzat-o pe vedetă tot de șantaj, iar în acest context a fost realizat un flagrant. Astfel că actrița a fost filmată în timp ce ridica 10.000 de euro de la Marek Valcu, după ce l-a acuzat de malpraxis.

„Oana a primit o serie de informații de la medicul la care a fost care nu au nicio logica medicală. Pentru o persoană care se pricepe cât de cât la medicină știe că așa ceva nu se poate întâmplă. A luat de bun un lucru medical ce nu poate fi demonstrat. Eu nu ma lupt cu nimeni și nu trebuie să arat nimănui nimic. Poate sunt niște războaie la mijloc, dar nu din partea mea. În ultimii trei ani de zile nu știu ce s-a întâmplat cu acești sâni”, a explicat doctorul, în 2014.

„Trebuia să zică în 2011 dacă sunt probleme. Ea nu s-a plâns niciodată. Eu am auzit că trebuie să dau niște bani că să nu se ducă la televizor. Nu a fost vorba de malpraxis. Mi-a arătat și mie niste fotografii care erau făcute pe calculator. Să lăsăm justiția să își facă treaba. Dacă îi va da dreptate, eu o voi despăgubi. Oana mi-a zis că dacă se duce la doua emisiune o să facă rost de banii ăștia. Asta poate să fie proba în dosar. Să nu credeți o femeie care plânge la televizor.”, a spus Marek Valcu la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net