Trucul viral de pe TikTok care te ajută să ai părul lung și mătăsos: ai nevoie de doar 2 ingrediente

Îti dorești un păr lung și mătăsos? Ei bine, poți uita de tratamentele scumpe și vizitele la salon deoarece noi am venit cu soluția. Cu un miros profund și înțepător, rozmarinul stimulează și îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, ce va ajuta la creșterea părului și îți va oferi strălucire.

Uită de foarfecă! Trucul viral de pe TikTok care te ajută să ai părul lung și mătăsos
Uită de foarfecă! Trucul viral de pe TikTok care te ajută să ai părul lung și mătăsos

Tratamentul miraculos care te ajută să ai părul lung

Există mii de TikTok-uri în care oamenii susțin că apa de rozmarin le-a permis să obțină șuvițe mai lungi, mai puternice și mai strălucitoare. Dar este adevărat? Ei bine, uită de foarfecă, deoarece este adevărat! Apa de rozmarin nu numai că datorită calității sale anctibacteriene îți curăță delicat părul și îți oferă strălucire, dar stimulează și creșterea acestuia și vă menține scalpul sănătos.

Și ai nevoie de doar 2 ingrediente pentru a crea acest miraculos tratament – apă și rozmarin. Cum să îți prepari acest tratament acasă? Îți spunem noi:

1. Puneți un litru de apă distilată.

2. Adăugați apoi frunze uscate de rozmarin.

3. Timp de cinci ore lăsați să se infuzeze

4. Odată răcit, amestecul poate fi diluat fie în apă pentru a forma o clătire, fie în șampon. În ambele cazuri, creați un raport de 4 la 1.

5. După ce v-ați spălat părul cu șampon, folosiți apa de rozmarin pentru a îl clăti.

6. Iar, dacă doriți un un tratament pentru scalp, o picătură de ulei de rozmarin poate fi amestecată cu șase picături de ulei de cocos, apoi masată pe scalp și lăsată să acționeze peste noapte. Față de apa de rozmarin, uleiul poate fi utilizat doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Bineînțeles, spre deosebire de alte remedii naturale pentru creșterea părului, există dovezi care susțin că apa de rozmarin îmbunătățește într-adevăr creșterea părului. Se crede, de asemenea, că dilată vasele de sânge, crescând circulația pe scalp și întărindu-ți părul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
woman 586185 960 720 jpg
Horoscop 24 octombrie sursa FOTO Pexels
laptop deschis, program de analiza financiara jpg
florarie bucuresti aranjamente bujori2 jpg
header updated png
interlink laptop jpg