Situație hilară! Un tânăr a devenit atât de obsedat de vecina lui de 55 de ani, încât îi fură lenjeria intimă de pe sârmă: „Îmi place s-o miros”

Într-o lume în care aproape că ne-am obișnuit să vedem orice și să auzim orice despre oricine, mai există și tot felul de situații hilare care fie ne stârnesc râsul, fie ne fac să ne gândim la tot ce se întâmplă în jur și să constatăm că realitatea nu este, tocmai, atât de normală. 

Lenjerie intimă / Sursă foto: PIXABAY
Lenjerie intimă / Sursă foto: PIXABAY

Un bărbat de 24 de ani a devenit de-a dreptul obsedat de vecina lui de 55 de ani, încât a ajuns să recurgă la gesturi cel puțin...extreme!

Îi fură lenjeria de pe sârmă din cauza obsesiei pe care o are pentru ea

Potrivit thesun.co.uk, tânărul de 24 de ani a devenit obsedat de vecina lui pe care o consideră extrem de sexy. Povestea lui a devenit virală, iar mulți oameni din întreaga lume au râs cu poftă atunci când au citit-o!

„Mă numesc Ben și am 24 de ani. Locuiesc împreună cu mama mea, iar de ceva timp ne-am mutat într-un cartier foarte liniștit din New York. Îmi place aici, acum cu atât mai mult cu cât am văzut că am o vecină super sexy. Am aflat de la mama mea că are 55 de ani și am început să învăț care este ora la care se întoarce de la serviciu. 

De multe ori mă gândesc cum ar fi să o abordez, însă îmi este jenă să fac acest lucru. Poate nu mă dorește sau mă crede nebun, ceea ce ar fi mai rău decât orice pentru mine. Aș vrea măcar să știe că exist. 

„Îmi place s-o miros”

Într-o zi, n-am mai stat pe gânduri și i-am luat lenjeria intimă de pe sârmă. Îmi place s-o miros și fac asta contant, chiar dacă mă amuză teribil atunci când țipă că nu-și găsește bikinii. Într-o zi chiar o să-mi fac un curaj nebun și o să mă duc la ea la ușă, dar nu înainte de a-i cumpăra câteva seturi de chiloți, ca să-i înlocuiască pe cei luați de mine. 

Am și tot felul de fantezii cu ea, însă știu că poate niciodată nu s-ar concretiza... Cu toate acestea, eu o iubesc și o aștept în tăcere”, a spus tânărul, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Ochi hazel jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Horoscop Colaj Pixabay jpg
+ botosei de bebe pe fundal cu albastru jpg
00 JPG
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg