Scena care a transformat-o pe Raquel Welch într-un sex-simbol. Era „cea mai dorită femeie din lume”

Ultima actualizare:

Raquel Welch a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile. O scenă memorabilă a transformat-o într-un adevărat sex-simbol. În anii '60 și '70 a fost numită „cea mai dorită femeie din lume.”

Regretata actriță a avut o viață plină și o carieră magică. A făcut istorie alături de Marilyn Monroe și a fost printre primele femei care au pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy.

Raquel Welch a devenit cu adevărat celebră în 1966, după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.”. Imaginile din acea peliculă au făcut furori la acea vreme. Chiar dacă avut foarte puține replici, bikini din piele de căprioară pe care i-a purtat în film au transformat-o într-o legendă în toate colțurile lumii.

Cum a devenit Raquel Welch cea mai dorită femeie din lume? 

După apariția electrizantă în filmul regizat de Don Chaffey, popularitatea lui Raquel Welch a crescut a crescut de la o zi la alta.

În 1970, la patru ani de la lansarea filmului „One Milion Years B.C.”, revista Playboy a desemnat-o „cea mai dorită femeie a deceniului.”

Până în 1995, Welch a fost desemnată una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului într-un număr al revistei Empire și a fost clasată pe locul 3 în Topul Playboy al celor mai sexy vedete din secolul 20.

Cariera lui Raquel Welch și o alte scene memorabile

Actrița s-a născut ca Jo Raquel Tejada, pe 5 septembrie 1940, în Chicago, Illinois, dintr-un tată imigrant bolivian, Armando Carlos Tejada Urquizo, și Josephine Sarah Hall. Celebra actriță a fost cea mai mare dintre cei trei frați, James și Gayle Tejada. 

Familia sa s-a mutat în San Diego, California, când Welch avea doar 2 ani, unde mergea în mod regulat la biserică împreună cu mama ei.

Raquel a devenit un fotomodel de succes, iar apoi o actriță foarte apreciată. Ea a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei muschetari”, în 1974, și a făcut furori, în 2001, în filmul „Legally Blonde’, unde a jucat alături de Reese Witherspoon și Selma Blair.

Din păcate, pe 15 februarie 2023, actrița americană a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unei deteriorări bruște a sănătății, cauzată de o boală fulgerătoare. Decesul a fost confirmat managerul ei, Steve Sauer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net