A murit unul dintre cei mai cunoscuți comentatori din România. Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani

Ultima actualizare:

A murit Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România. Avea doar 42 de ani. Din primele informații, cauza decesului ar fi un șoc hipotermic.

Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani. Foto: colaj/Facebook
Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani. Foto: colaj/Facebook

A murit comentatorul Bogdan Socol

Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport, a anunțat, pe contul său de Facebook, decesul comentatorului.

„Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa Facebook.

Bogdan Socol, comentator sportiv cu o experiență bogată, a suferit vineri, 10 februarie, un șoc hipotermic în timpul unui antrenament în ape înghețate, conform Gsp.

Bogdan era pasionat această activitate, iar în ultimele luni se pregătise constant în condiții extreme, în lacuri înghețate și ape cu temperaturi scăzute.

Visul lui Bogdan Socol s-a împlinit: „Când eram copil...”

Cu doar două săptămâni înainte de a muri, Bogdan Socol povestea care era marea lui dorință atunci când era un copil. Regretatul jurnalist a apucat să-și vadă visul împlinit.

„Când eram doar un copil și mi-am pus în gând dorința și, implicit, ambiția de a deveni comentator sportiv, nu m-aș fi gândit vreodată că aș putea ajunge și în această clipă.

Apoi, după ce am intrat la facultate și, mai ales, după ce am început să lucrez în branșă, mi se părea inacceptabil fie și să-mi imaginez că nu voi îmbătrâni în presa sportivă. Sau că voi ajunge să nu mai lucrez în presă!

Ei bine, acest moment a venit cumva mai repede decât ma așteptam. Chiar dacă nu este ieșirea pe care mi-o doream, totusi ies cu demnitate și capul sus pentru ca „am luptat lupta cea buna, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinta”, scria Bogdan Socol pe Facebook, într-o postare făcute la finalul lunii precedente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg