Moment viral cu Lisa Marie Presley, cu 2 zile înainte de deces. De ce a făcut-o să plângă Austin Butler

Ultima actualizare:

Gestul emoționant făcut de actorul Austin Butler în onoarea regretatei Lisa Marie Presley a devenit viral. Momentul genial s-a petrecut la Globurile de Aur, cu 48 de ore înainte de moartea vedetei.

Moment viral cu Lisa Marie Presley, cu 2 zile înainte de deces. Foto: colaj/captura
Moment viral cu Lisa Marie Presley, cu 2 zile înainte de deces. Foto: colaj/captura

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit joi, 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, la câteva ore după ce a suferit un atac de cord. Cu doar două zile înainte, la faimoasa gală a premiilor Globurile de Aur, Austin Butler a lăsat pentru eternitate un moment plin de emoție.

Moment viral la Globurile de Aur, cu două zile înainte de moartea lui Lisa Marie Presley

În cadrul ceremoniei de marți seară de la Globurile de Aur, tânărul de 31 de ani a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă  pentru rolul principal din filmul Elvis.

Câștigătorul premiului, care a petrecut timp cu fiica lui Elvis, Lisa Marie, și soția Priscilla, pentru a-l întruchipa pe „regele rock and roll”, a ținut să le mulțumească în discursul său de acceptare. În tributul emoționant, Austin a jurat să le iubească pe cele două „pentru totdeauna".

În timp ce Lisa Marie și Priscilla Elvis au izbucnit în lacrimi, Austin a spus: „Vreau, de asemenea, să le mulțumesc producătorilor noștri incredibili și Warner Bros și familiei Presley. Vă mulțumesc, vă mulțumesc că v-ați deschis inimile, amintirile, casa voastră pentru mine. Lisa Marie, Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna.”

Momentul actorului a devenit viral după decesul fiicei lui Elvis Presley

Videoclipul discursului de la Globurile de Aur a devenit acum viral pe Twitter, fanii îndurerați observând mai bine semnificația cuvintelor rostite de cunoscutul actor.

Un internatut a scris: „Dacă nu l-ați văzut pe Austin Butler mulțumindu-le lui Priscilla și Lisa Marie Presley cu două zile în urmă, trebuie să o faceți acum. Momentul e unul special”, conform Daily Mail. 

Lisa Marie și-a prevestit moartea?

Lisa Marie Presley a declarat, acum ceva timp, că se învinovățește în fiecare zi pentru sinuciderea fiului ei Benjamin Keough, în iulie 2020. La doi ani de acel episod cumplit, vedeta a postat un mesaj compleșitor.

„Frumosul, frumosul meu înger...Am venerat pământul pe care ai pășit, pe acest pământ și acum în Rai. Inima și sufletul meu au plecat cu tine.

În lipsa ta, profunzimea durerii este sufocantă și fără sfârșit, în fiecare clipă a fiecărei zile.

Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog să mă aștepți, dragostea mea, și să mă ții de mână în timp ce eu rămân să continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta.

La mulți ani, scumpul meu băiat dulce. Ai fost mult prea bun pentru această lume”, a scris, în octombrie 2022, Lisa Marie Presley, pe Instagram. 

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani. Vestea că fiica marelui Elvis s-a stins din viață a șocat o lume întreagă. Cauza decesului a fost un stop cardiac, iar medicii nu au mai putut să o salveze.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net