Cinci tipuri de tunsori cu breton la modă în 2023

Ultima actualizare:

Cum bretonul este vedeta anului în materie de hairstyling, este important să știi care sunt tunsorile la modă care merg perfect cu acesta. De la coafuri pentru păr scurt, până la cele pentru păr lung, am găsit variantele perfecte pentru toate cerințele. În plus, dacă ai rețineri cu privire la încercarea bretonului, am inclus și câteva sfaturi prin care îți poți alege bretonul potrivit în funcție de forma chipului. Află acum tendințele din 2023!

Miley Cyrus si Liam jpg

Top 5 tunsori cu breton pe care le poti face anul acesta

Pixie 

Una dintre cele mai curajoase și am putea spune chiar, elegante coafuri este Pixie. Devenită un adevărat simbol al împuternicirii și noncomformismului, tunsoarea a fost popularizată de-a lungul timpului de mari actrițe precum Audrey Hepburn. Această coafură scoate în evidență trăsăturile și pe deasupra este potrivită pentru orice vârstă. Purtată cu breton poate deveni un adevărat statement al anului 2023. 

pixie jpg jpeg

Chopped Bob

Rămânem la capitolul bob și putem spune că una dintre cele mai populare tunsori din ultimul timp este cu siguranță "chopped bob". Ceea face această tunsoare cu totul specială este evident, modul în care părul este tuns.

Această formă pune în valoarea textura părului, iar o tunsoare cu textură este cea mai ușoară modalitate de a oferi dimensiune și chiar volum coafurilor pentru păr scurt. Avantajul acestei tunsori este faptul că oferă iluzia că trăsăturile sunt mai înalte și mai strânse decât sunt de fapt.

Astfel o asemenea versiune de bob cu straturi care încadrează chipul poate avantaja în mod deosebit femeile de peste 50. Oferă astfel, un aer fresh și cool.

jenna ortega (2) jpg

Shaggy Bowl Cut

O tunsoare formată dintr-o combinație foarte interesantă între bob, breton și straturi. Practic stilistul vă poate face un fel de bob, completat de un breton cu colțurile rotunjite care încadrează frumos chipul. La care se pot face straturi subtile pentru a oferi dimensiune tunsorii.

Octopus Haircut sau "Tunsoarea Caracatiță"

Această coafură cu totul spectaculoasă este unul dintre cele mai recente trenduri în materie de hairstyling. Popularizată de vedete precum Billie Eilish, această tunsoare este la bază un Shag clasic, numai că aici vârfurile rămân lungi, nu degeaba și asemănarea cu o caracatiță. Practic partea de sus este formată din straturi la care se adaugă un breton format din șuvițe, iar partea de jos curge frumos pe umeri în șuvițe lungi.

billie eilish jpeg

Butterfly Haircut sau Tunsoare Fluture

Astfel de la caracatițe trecem la...fluturi! Tunsoarea Fluture combină straturile scurte cu cele lungi pentru a oferi părului dimensiune și formă. Suvițele practic ajung până la bărbie încadrând astfel chipul, lucru ce permite evidențierea trăsăturilor. Straturile mai lungi în schimb, coboară până sub umeri, păstrând aspectul unei coafuri lungi, pline de volum. 

Ce tip de breton ti se potriveste in functie de forma fetei

Cu toții știm că bretonul este un adevărat accesoriu al părului care poate schimba cu totul fizionomia. Poate fi pretențios de întreținut și nu se potrivește oricărui tip de păr. Totuși, dacă vrei să-ți faci unul și nu știi ce să ceri stilistului, iată ce tip de breton se potrivește cel mai bine cu forma feței tale.

ce tunsori aleg vedetele cu fata rotunda jpeg

Fețele ovale - Acest tip de chip este cel mai norocos pentru că i se potrivește orice fel de breton. Cu toate acestea este recomandat să încerci să eviți bretonurile ultra-scurte.

Fețele dreptunghiulare - Având în vedere faptul că la această formă a feței fruntea este mai lată, bretonul trebuie să joace rolul de a crea iluzia de lungime și rotunjire a maxilarului astfel, este recomandat bretonul asimetric, bretonul cortină sau bretonul lung, cu scopul de a “înmuia” linia maxilarului.

Breton filat jpg

Fețele rotunde - Din start este recomandat bretonul lung, acesta va creea efectul de alungire dorit. Desigur alte tipuri de breton, cum sunt cel alungit, asimetric și cu o despărțitură laterală, creează același efect.

Fețele cu formă de diamant - Ei bine, în acest caz s-ar putea să fie mai dificilă alegerea bretonului, dar totuși putem cu bretonul alungit-cortina sau vretonul pieptănat în lateral, va induce iluzia de chip oval.

Fețele cu formă triunghiulară - Pe scurt, este potrivit bretonul gros și drept care va arăta perfect pe această formă de față. Alte recomandări sunt bretonul oblic până la urechi sau cel până la sprâncene.

Fața în formă de inimă- Un chip precum avea celebra Marylin Monroe. Pentru acest tip este potrivit un breton cu şuviţe rare, tuns în scări. Astfel, suvițele scurte trebuie să atingă nivelul sprâncenelor, iar cele lungi să ajungă la colţurile ochilor. 

marylin monroe jpeg

Fețele cu formă pătrată - Dacă te încadrezi în această categorie, înseamnă că ai maxilarul mai pronunțat astfel, bretonul ales trebuie să fie ca la forma dreptunghiulară. Practic are rolul de a îndulci trăsăturile astfel, este recomandat bretonul lung și subțire sau bretonul drept.

Fețele cu formă triunghiulară - Pe scurt, este potrivit bretonul gros și drept care va arăta perfect pe această formă de față. Alte recomandări sunt bretonul oblic până la urechi sau cel până la sprâncene.

Vedetele din Romania care poartă breton în 2023

Loredana Groza

loredana groza jpg

Dana Rogoz

Dana Rogoz tunsoare webp

Irina Rimes

Irina Rimes, Instagram (2) jpg

Elena Gheorghe

elena gheorghe

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici brad  jpg

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net