Cele mai noi tendințe în coafură: cum să te coafezi ca o vedetă

Ultima actualizare:

Anul 2023 vine cu mai multă îndrăzneală față de anul 2022 unde coafurile se bazau pe  simplitate și naturalețe. Deși părerile sunt destul de împărțite, este important să știți că tendințele principale ale anului sunt bob-ul, coafurile pline de volum și buclele lejere. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că actorul principal este bretonul. În același timp moda anilor 70' și 90' revin în forță în materie de păr. De la bucle la coc elegant, ești ținută doar de imaginația ta în loc.

Breton  jpeg

Tendințele din 2023 în coafură

Citește și: Rutina de skincare a lui Kate Middleton. Cum își îngrijește tenul 

Din punct de vedere al culoriilor, acestea aduc un plus de feminitate, vorbim astfel, de culori aprinse, vibrante. Printre vedetele anului se regăsește blodul, începând cu nuanțele nisipii, la blondul caramel sau gri. În același timp, roșcatul aprins este alegerea ideală dacă vrei să fii în centrul atenției. 

Bob

Bob-ul se află în trenduri de ceva vreme și nu este de mirare. Vorbim despre o tunsoare versatilă cu care poți să strălucești pe stradă ca în lumina celor mai mari scene de la Hollywood datorită faptului că ea se potrivește unei varietăți impresionante de fizionomii. Mai mult decât atât este ușor de întreținut mai ales dacă ai părul drept.

Anul acesta însă fii creativă și încearcă tipuri de bob îndrăznețe precum bob-ul creț, filat sau în stil franțuzesc, opțiunile de styling sunt nenumărate. Iar în ceea ce privește lungimea este bine să știi că anul acesta poți alege calea de mijloc, deoarece revin tunsorile medii și se află în topul preferințelor. Nu uita, însă că și bob-ul lung este o alegere la modă.

Tunsoarea bob  jpeg

Vezi și: Trucuri de frumusețe cu sare pe care nu le știai. Un corp perfect întreținut cu bani puțini

Coafuri pline de volum

Bine, poate vrei totuși un păr mai lung, dar în același timp vrei să-ți lași și personalitatea modernă desprinsă din revistele de fashion să iasă la iveală. Este simplu, încearcă tunsorile cu volum! Vorbim despre acel volum specific unor staruri precum Pamela Anderson sau Brigitte Bardot, de unde te poți inspira cu încredere.

Acesta va fi în prim-planul tuturor stilurilor în 2023, chiar și al lungimilor mai scurte, precum cele pixie. Cocurile înalte sunt și ele printre preferințe, iar pentru ele te poți folosi de agrafe. Coafura French Twist este la fel de populară și oferă un plus de eleganță. Orice tunsoare plină de volum îți va oferi un look fresh, plin de rafinament și mister. 

Pamela Anderson carieră  foto   Shutterstock jpg

Tunsori cu breton

Știm, vedeta ești tu, dar anul acesta trebuie să împarți scena cu vedeta din lumea coafurilor, bretonul. Fie că vorbim despre breton lung, lateral, cu vârfuri inegale, el rămâne și anul acesta în topul preferințelor pentru 2023.

Atenție însă, dacă optați pentru acest look nu vorbim doar de o simplă tăiere a bretonului, vorbim de o posibilă schimbare a esteticii feței. Acel breton pe două părți în stilul anilor 2000' combinat cu o tunsoare filată sau asimetrică exprimă perfect stilul anului 2023.

1 tipa breton 1707522520 jpg jpeg

Mai vezi și: Zero costuri! Cum să-ți faci bucle perfecte fără placă

Cum iși îngrijeste părul Zendaya

Poate că numele nu îți sună cunoscut, dar poate ai văzut cel puțin o reclamă la serialul “Euphoria” sau dacă ai fost cu copilul la cinema, ai văzut-o în filmele “Spider-Man”, ea este unul dintre starurile cele mai iubite la momentul actual.

Cu un păr invidiat de foarte multe femei, putem spune că Zendaya este un adevărat cameleon în ceea ce privește coafurile, iar părul ei plin de volum este perfect pentru tendințele actuale.

Ei bine, Zendaya a provocat multe furori, întrucât, pe lângă cârlionții naturali, artista a postat inclusiv "kit-ul buclelor de invidiat". Astfel, șamponul și balsamul, trebuie alese cu grijă. Actrița a declarat că se spală odată la 3 zile cu șamponul CHI Argan Oil Plus Moringa Oil, pentru că părul dacă este prea uscat arată nedefinit și astfel, are nevoie de hidratare.

Balsamul în schimb îl folosește zilnic, fiind din aceeași gamă. Pentru a-și descurca părul ud, artista se folosește de un pieptene cu dinți rari, pe care apoi îl usucă cu un prosop din microfibră. De asemenea, își menține buclele în formă cu Miss Jessie's Multi Cultural Curls Styling Lotion, pe bază de ulei de șofran. Seara își prinde părul într-un coc lejer.

Zendaya jpg

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net