Trucuri de frumusețe cu sare pe care nu le știai. Un corp perfect întreținut cu bani puțini

Ultima actualizare:

Potrivit studiilor, o femeie obișnuită va cheltui aproximativ 20.000 de euro în timpul vieții pentru întreținerea feței. Vorbim de bani cheltuiți de la cremă hidratantă până la exfoliante și machiaje. Cu toate acestea, pentru multe dintre cheltuielile noastre de frumusețe există o alternativă mai ieftină, mai naturală, ușor disponibilă... Sarea.

masaj facial jpeg

Deci, dacă vrei să economisești bani, iată câteva alternative pe bază de sare pe care să le adaugi la regimul tău de înfrumusețare zilnic:

Vezi și: Măști de casă pentru pielea uscată din timpul iernii

Păr “valuri de plajă”

Creați valuri de plajă amestecând sare și apă și pulverizându-vă liber peste păr. Așteptați să se usuce de la sine. De asemenea, puteți adăuga ulei de cocos pentru un plus de umiditate.

Sare pentru exfoliere

Se amestecă sarea și uleiul de măsline și se masează pe față. Acesta acționează ca un exfoliant natural, eliminând celulele moarte ale pielii și împiedicând blocarea porilor.

Iată și: Trucuri vechi ca să arăți ca nouă

Exfoliant pentru corp

Amestecați sare cu gelul de duș obișnuit, creând un exfoliant mai ieftin, dar la fel de eficient. Alternativ, când pielea este încă umedă după un duș, frecați ușor sare pe toată pielea pentru a îndepărta pielea moartă și pentru a vă stimula circulația.

Sare pentru picioare umflate și talpă

Meriți puțin timp pentru picioare relaxate. Înmuiați-vă picioarele într-un vas cu apă sărată. Nu este doar relaxant, dar ajută și la prevenirea infecțiilor.

Mai urmărește și: Secretul tălpilor și călcâielor fine

Combaterea tenului gras

Suferi de un ten gras? Umpleți o sticlă mică cu pulverizator cu apă călduță, adăugați 1 linguriță de sare și pulverizați ușor pe față.

Zâmbet alb strălucitor

Amestecă sare și bicarbonat de sodiu pentru a crea o pastă de dinți de casă care albește dinții și îndepărtează placa.

Pentru a face pasta de dinți, măcinați sare într-un blender. Se amestecă 1 parte sare mărunțită cu 2 părți bicarbonat de sodiu, apoi se scufundă o periuță de dinți umezită în amestec și se spală pe dinți.

Mască de păr

Combinați părți egale de balsam și sare. Încălziți într-o tigaie. Treceți amestecul cald prin păr și lăsați să acționeze 20 de minute, apoi clătiți.

Sare în șampon

Pui sare în șampon și scapi de mătreață. În acest caz poți folosi sarea de mare, aceasta având abilitatea de a stimula circulația esențială în menținerea sănătății scalpului și în eliminarea mătreții.

Sare pentru ochii obosiți

După o anumită vârstă apar pungile sub ochi. Pentru atenuarea acestora se pot folosi comprese cu apă sărată (25 de grame de sare la 500 de ml de apa).

Gargara cu sare

Tot cu ajutorul la sare poți scăpa și de unele probleme de sănătate. Gargara cu sare ameliorează durerea de gât și alte afecțiuni ale gâtului sau cavității bucale. Se folosește 1/3 linguriță de sare la 250 ml de apă și se amestecă bine până ce sarea se topește. Este de preferat ca apa să fie la temperatura camerei.

Iată câte trucuri pentru frumusețe cu sare, care nu te vor face să scoți bani din buzunar, ai la îndemână.

Vă rugăm să rețineți că toată pielea este sensibilă și vă recomandăm să solicitați sfatul unui expert înainte de a utiliza produse faciale alternative.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net