Rutina de skincare a lui Kate Middleton. Cum își îngrijește tenul prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton are un secret de frumusețe simplu pentru îngrijirea pielii pe care oricine îl poate încerca, chiar în propria casă. Nu necesită mult timp, în plus are și un alt mare avantaj: este atât de ieftin. Cu siguranță, nu te vei aștepta la un astfel de truc din partea cuiva de la Casa Regală.

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William

Cum își îngrijește prințesa de Wales, fosta ducesă de Cambridge, tenul? Probabil că-ți imaginezi că folosește multe măști, produse. Dar lucrurile nu stau deloc așa. O să rămâi surprins de varianta simplă la care a optat prințesa. Prințesa Kate se pare că folosește o cârpă de față pentru a se curăța la sfârșitul zilei – iar beneficiile sunt multiple.

Vezi și: Kate Middleton, prima apariție publică după dezvăluirile umilitoare din cartea lui Harry: "Este șocată"

Ce produse și obiceiuri are în rutina sa de skincare Kate Middleton

Este o mamă ocupată a trei copii, dar ori de câte ori o vedem, Kate Middleton arată absolut impecabil – piele strălucitoare și fără semne de îmbătrânire. Cum face ea, care sunt trucurile la care apelează pentru a avea permanent un ten perfect?

Sigur, o parte din acestea se vor reduce la o dietă bună și la o mulțime de exerciții fizice, dar când vine vorba de regimul ei de frumusețe, prințesa de Wales are un truc la îndemână în mânecă și este unul de îngrijire a pielii pe care oricine (este valabil pentru orice tip de piele) îl poate aplica.

Și știi care este cel mai bun lucru în toată această poveste? Este ceva care nu vă va costa un braț și un picior și nu vă va cere să vă rezervați ore întregi la salon pentru a sta cu diferite tratamente și măști pe față. Tot ce trebuie să faci este să-ți cumperi o cârpă specială de față!

Iată și: De ce a plâns Kate Middleton de Revelion? Prințul William e vinovat

Cârpă pentru față, trucul lui Kate Middleton pentru un ten perfect

Da, asta este într-adevăr tot ceea ce face Kate pentru îngrijirea tenului și se pare că și funcționează. Se spune că prințesa de Wales este fan al curățării feței cu o cârpă, la sfârșitul zilei. Este ceva ce poate încerca oricine - cu adevărat o idee simplă.

Care sunt beneficiile folosirii unei cârpe de față?

Deci, la ce beneficii vă puteți aștepta să vedeți după ce vă veți îngriji tenul cu ajutorul unei cârpe, așa cum procedează de mulți ani Kate Middleton? Pielea mai curată pentru început – cârpa va îndepărta murdăria de pe suprafața pielii mult mai bine decât mâna sau apa. De asemenea, vei obține și o piele mai strălucitoare, deoarece cârpa îți va exfolia ușor fața, iar textura cârpei îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Și dacă sunteți predispus la erupții, o cârpă vă poate ajuta cu adevărat - exfolierea blândă zilnică înseamnă că porii voștri vor avea mai puține șanse de a se înfunda și pielea va fi mai curată. Încearcă acest truc, care nu te costă niciun ban și nici nu îți va necesita mult timp, o lună și punem pariu că te vei convinge că ai făcut un lucru benefic pentru tenul tău!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net