Kate Middleton, prima apariție publică după dezvăluirile umilitoare din cartea lui Harry: "Este șocată"

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton a fost surprinsă în public de către paparazzi, pentru prima dată după ce a ieșit pe piață cartea lui Harry, care conține niște dezvăluiri de-a dreptul umilitoare despre Prințesa de Wales. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură reacția celor vizați de informațiile făcute publice de fiul prințesei Diana despre Casa Regală Britanică. 

Printre cei care au ieșit cu imaginea șifonată în urma lansării cărții "Spare"/"Rezerva", se numără Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, prințul William și Camilla Parker Bowles, pe care Harry ar fi numit-o chiar "diabolică". Relația prințesei de Wales cu Harry a fost una bună înainte ca acesta să înceapă relația cu Meghan Markle, dar acum numele ei este implicat într-o serie de dezvăluiri șocante, iar cumnatul ei a lansat public niște acuzații destul de grave atât la adresa ei, cât și a lui William.

Citește și: Cadoul ieftin primit de Kate Middleton. Prințul William s-a zgârcit de sărbători

Kate Middleton, prima apariție după ce Harry și-a lansat cartea

Chiar dacă oficial nu au declarat nimic, au apărut deja informații în presa internațională în legătură cu nemulțumirile membrilor Casei Regale Britanice. Printre cei mai dezamăgiți de acțiunile lui Harry sunt William și soția lui. Acum, prințesa de Wales a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la volanul automobilului ei marca Audi, purtând o haină bej și o eșarfă.

În fotografia pe care o puteți vedea aici, se observă că soția prințului William încearcă să nu trădeze vreo emoție, dar pare să fie totuși foarte îngândurată.

 „Este șocată de gestul lui, după ce i-a târât numele prin noroi. I se pare foarte greu să ierte așa ceva”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Kate Middleton, pentru US Weekly.

În cartea sa, Harry a povestit detalii uluitoare despre relația dificilă dintre cumnata sa și soția lui, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani.

Ducele de Sussex a acuzat-o pe Kate Middleton că a făcut-o să plângă pe fosta actriță din serialul Suits, cu doar câteva zile înainte de nunta lui Meghan cu Harry. Incidentul ar fi avut loc chiar în perioada în care Markle era prinsă într-un scandal cu tatăl ei, dar cumnatei sale nu i-ar fi păsat de suferința ei. Fratele lui William a detaliat în cartea sa inclusiv schimbul de mesaje dintre prințesa de Wales, nemulțumită de rochia fiicei sale pe care urma să o poarte la nuntă, și Meghan Markle, care ar fi izbucnit în hohote de plâns după acea discuție.

Vezi și: Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana! A purtat bijuteriile sale preferate la Buckingham

Într-un alt fragment din volumul controversat, Harry și-a amintit despre momentul în care Kate a fost rugată de cumnata ei să îi împrumute un luciu de buze, iar mimica prințesei ar fi întristat-o teribil pe ducesa de Sussex. Soția lui William ar fi strâmbat din nas după ce i-a oferit totuși luciul de buze cumnatei ei. Rămâne de văzut dacă vor apărea în cele din urmă și niște reacții oficiale din partea Casei Regale Britanice, mai ales dacă Harry continuă să facă publice astfel de detalii intime, în interviurile prin care își promovează cartea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net