Zero costuri! Cum să-ți faci bucle perfecte fără placă, ondulator sau orice altă sursă de căldură

Ultima actualizare:

Dacă se întâmplă să ai părul drept, cu siguranță ai încercat măcar o dată să îl faci bucle. Nu poți nega faptul că dacă folosești prea mult instrumente termice precum ondulatoare de păr sau perii electrice, părul tău se va deteriora și va „prinde” un aspect uscat. Prin urmare, dacă ți-am mărturisi că există metode de a obține bucle fără căldură?

Părul creț este preferat de multe femei. Sursa foto: Unsplash/ Justin Essah
Părul creț este preferat de multe femei. Sursa foto: Unsplash/ Justin Essah

Valuri perfecte ale părului, fără a utiliza zilnic instrumente care îți deteriorează părul? Există trucuri rapide și sănătoase pentru a obține acele bucle de vis, chiar cu instrumentele pe care le găsești în casa ta. 

Citește și: Reguli de îngrijire a părului creţ

Bucle fără căldură 

Ondularea și încrețirea părului poate fi un proces destul de lung și dăunător părului. Însă, dacă îți dorești să îți faci bucle fără căldură, astfel încât să nu îți deteriorezi părul și să te bucuri de un aspect voluminos și strălucitor, citește articolul și vei descoperi 4 metode naturale de a-ți ondula părul și a obține bucle fără căldură. 

Iată și: Alexandra Dinu bucle blonde a purtat, o căruţă de bani a luat!

Bucle fără căldură 3 metode care nu agresează părul 

  • Bucle cu ciorapul 

Pentru a obține bucle cu ciorapul ai nevoie doar ca părul tău să fie umed și de 4-6 ciorapi (depinde de cât de des și lung este părul tău). 

Va trebui să secționezi părul în mai multe șuvițe, după care vei alege o șuviță de păr pe care o vei pune pe un ciorap asemenea unui bigudiu și vei înfășura șuvița pe ciorap până când ajungi la baza capului, iar la final faci un nod ciorapului să te asiguri că părul tău va sta prins. Va trebui să repeți această mișcare cu fiecare șuviță în parte, iar dimineață cu siguranță te vei bucura de buclele voluminoase pe care le-ai obținut. 

  • Bucle cu ștrampi/colanți 

Cea mai populară metodă de a obține bucle fără căldură de pe TikTok este trucul cu ștrampii. O mulțime de fete și-au dat seama că pot obține bucle naturale, fără a-și deteriora părul și fără a fi nevoite să utilizeze instrumente termice prea costisitoare. 

Această metodă este destul de ușoară și intuitivă. Iei o pereche de colanți sau de ștrampi și o pui pe cap ca o bentiță, după care împarți părul în două secțiuni și împletești părul de-a lungul piciorului ștrampului. Se recomandă ca acest proces să fie realizat pe părul umed și să dormi așa peste noapte. 

Dimineață, desfaci împletitura și aranjezi părul. 

  • Bucle cu cordon 

La fel ca ciorapul, cordonul îl așezăm pe cap ca pe o bentiță, iar după aceea luăm fiecare șuviță umedă de păr și o înfășurăm încet de-a lungul cordonului. După ce am terminat de înfășurat prima șuviță în jurul cordonului, putem repeta procesul cu fiecare șuviță în parte. La final, dacă este nevoie, putem fixa șuvițele cu ajutorul unor agrafe - care se vor asigura că părul nostru nu se desface 

Dimineață, dăm jos cordonul și pe putem bucura de un păr voluminos și de buclele obținute fără căldură. 

Alte metode pentru bucle perfecte, dar fără placă sau ondulator

Dacă îți dorești să obții valuri voluminoase, tot ce trebuie să faci este să îți prinzi părul umed într-un coc înainte de a merge la culcare.  

Pe de altă parte, dacă îți dorești să ai părul mai voluminos și cu bucle ușoare, folosește-te de împletituri.  

Femeile folosesc împletiturile pentru a obține bucle fără căldură de când e lumea. Este printre cele mai simple și accesibile metode de a te bucura de un păr voluminos și în valuri naturale. Înainte de culcare, împarte părul în 2, 4 sau chiar 10 șuvițe, împletește-le și lasă-le așa până dimineață.

Când te vei trezi, vei fi surprinsă de modul în care îți va sta părul, de faptul că nu ai folosit produse care ți-ar putea deteriora firele de păr și în plus, ai și economisit din timpul pe care trebuia să îl petreci dacă alegeai să folosești un ondulator pentru bucle. 

Să recunoaștem, părul drept este minunat, însă dacă trebuie să participi la un eveniment mai special, buclele arată superb! O ținută bine aleasă și șuvițele de păr ondulate, îți pot înveseli aspectul în fiecare zi. Încearcă una dintre metodele simple prezentate mai sus și nimeni nu va știi că a durat doar 5 minute de eforturi pentru a obține aceste bucle fără căldură. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net