Alexandra Dinu bucle blonde a purtat, o căruţă de bani a luat!

Ultima actualizare:

    Bucle blonde a  purtat, o căruţă  de bani a luat!
Bucle blonde a purtat, o căruţă de bani a luat!

Nu degeaba Alexandra Dinu (34 de ani) a rămas fidelă blondului de mai bine de 15 ani! Iată că acum a dat lovitura şi a devenit imaginea unei firme italieneşti, care produce vopsea de păr profesională.

Bucle blonde, care-i încadrează chipul angelic, păr sănătos şi frumos, celebritate atât în România, cât şi în Italia. Aceste atuuri au fost de ajuns ca Alexandra Dinu să pună mâna pe un avantajos contract de imagine cu o firmă italienească de produse cosmetice. Odată cu intrarea pe piaţa românească, italienii au căutat blonda ideală pentru a le promova vopseaua de păr şi iată că Alexandra a fost marea norocoasă.  În acest sens, actriţa a revenit în ţară în urmă cu câteva săptămâni, pentru a realiza o şedinţă foto alături de Vali Bărbulescu şi, cu toate că sumele sunt confidenţiale, surse de încredere au declarat pentru Click! că Alexandra a pozat cu pletele-n vânt pentru 20.000 de euro. “Elgon este un brand pe care îl știu de mult timp, iar de curând am primit propunerea de colaborare din partea lor, odată cu lansarea în România. Ei sunt specialiştii absoluţi în materie de blonduri, iar părul meu este vopsit acum în nuanţele din Nude Blonde Collection. Şuviţele mele reflectă culori diferite în funcţie de intensitatea razelor solare”, a declarat Alexandra pentru Click!

Ei bine, dacă doriţi să aveţi cosiţe de Ileana Cosânzeana, trebuie să mergeţi fie la coafor, fie să comandaţi vopseaua online, întrucât momentan nu se găseşte în magazine. Pe Internet se vinde cu 25 de lei tubul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net