Neti Sandu, agresată pe stradă. Prezentatoarea TV a fost trasă de păr: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezențe de la Pro TV. Astrologul este mereu gata să le ofere oamenilor informații, în fiecare dimineață, cu privire la semnele zodiacale de care aparțin, însă noi suntem aici să vă deslușim misterul legat de coafura ei: poartă sau nu perucă Neti Sandu? Din cauza acestei situații controversate, la un moment dat, Neti a ajuns să fie agrestă pe stradă de o persoană care a tras-o de păr, pentru a vedea dacă poartă sau nu perucă. 

Coafura purtată de Neti Sandu a stârnit, mereu, controverse. Astrologul de la Pro TV apare mereu cu părul impecabil, astfel că fanii ei s-au întrebat dacă nu cumva apelează la o perucă pentru a avea mereu un aspect de revistă.

Misterul a fost deslușit. Poartă sau nu perucă Neti Sandu?

Una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor lui Neti Sandu a fost legată, întotdeauna, de coafura pe care o poartă astrologul de la Pro TV.

Într-un interviu pe care l-a acordat, acum ceva timp, pentru viva.ro, Neti Sandu a vorbit despre coafurile pe care le-a abordat, de-a lungul timpului. Vedeta postului de pe Pache Protopopescu a mărturisit că este norocoasă din punct de vedere al podoabei capilare și că nu înțelege de ce oamenii cred, în continuare, că ea poartă perucă. 

Mai mult, Neti a povestit a tot încercat să-și schimbe coafura, însă mereu în aceeași direcție de tunsoare bob, elegantă. Neti Sandu nu a fost fidelă numai coafurii pe care o poartă de atâția ani, ci și culorii părului. 

Citește și - Cum se ințeleg, de fapt, Neti Sandu și Andreea Esca. Renumitul astrolog a dezvăluit totul

Dacă în tinerețe mai obișnuia să se vopsească șaten închis, de ani buni, astrologul de la Pro preferă părul brunet, negru ca abanosul.

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». 

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a spus Neti Sandu, în interviul acordat pentru sursa citată. 

A fost trasă de păr în plină stradă

Acum ceva timp, Neti Sandu a povestit cum a ajuns să fie trasă de păr pe stradă de un băiat care dorea cu orice preț să afle dacă poartă sau nu perucă. Curiozitatea acestuia a ajuns, însă prea departe, iar în urma episodului violent, Neti a avut nevoie de ajutor de specialitate. 

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit astrologul de la Pro TV.

Andreea Esca, la fel de fidelă coafurii!

Neti Sandu nu este, însă, singura vedetă de la Pro TV care și-a arătat fidelitatea vizavi de coafura pe care o poartă. De mai bine de 20 de ani, colega sa de trust, Andreea Esca, se afișează cu aceeași frizură. Chiar dacă a mai schimbat, din când în când, culoarea părului în mod discret, Esca s-a afișat întotdeauna cu părul tuns bob și în nuanțe de blond.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net