Oana Zăvoranu susține că a fost posedată de Diavol! Dezvăluiri macabre: „Am făcut lucruri terifiante”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu are 49 de ani și nu s-a înțeles mulți ani cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, pe care o “ataca” cu fiecare ocazie și îi adresa vorbe grele. După moartea femeii, acum, la câțiva ani de când a trecut în neființă, actrița și-a dat seama cât de mult a greșit și face noi mărturisiri despre relația cu cea care i-a dat viață, dar și motivul pentru care a reacționat atât de dur față de ea.

Oana Zăvoranu spune că a fost posedată de Diavol!

Oana Zăvoranu vine cu noi mărturisiri despre relația cu Mărioara Zăvoranu. Acum pare că regretă nespus cele întâmplate, dar și faptul că nu a reușit să aibă o relație bună cu femeia care i-a dat viață! 

Actrița de telenovele a uimit pe toată lumea cu mesajul pe care l-a postat și l-a transmis tuturor pe rețelele de socializare. A crescut în puf și a avut lumea la picioare, însă  nu s-a înțeles în timpul vieții cu mama ei.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri despre rivalitatea cu Dan Diaconescu. Cum o ”împărțeau” pe Oana Zăvoranu

„Mamă, te iubesc cu inima curată și plină de durere și te rog să mă ierți dacă poți, pentru tot ce ți-am făcut și pentru toate cele pe care ți le-am greșit!”, își începe Oana Zavoranu mesajul înduioșător și de iertare pentru mama sa.

„Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferință pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…

Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, că să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești. 

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…

Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu.

Când mă uit înapoi mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră  și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci.

MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit.

Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta.

Mai întâi mi-am cerut  iertare cui și unde a trebuit…

Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. 

Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…

Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea…

Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu! Eram posedată și Diavolul din mine mă batjocorea…așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge…

Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți de fapt cum sunt eu cu adevărat 

Acum totul este altfel…Acum îl am pe Dumnezeu în inimă și în suflet și nu am să îl mai las niciodată.

Iar asta o să se vadă…nu mai promit nimic, veți vedea singuri cei care încă mai aveți încredere în mine.Va iubesc mult, OANA”, și-a încheiat actrița și cântăreața pledoaria pentru iertare adresată mamei sale.

Ce i-au scris admiratorii

Imediat după postarea Oanei Zăvoranu, admiratorii au început să îi trimită mesaje, cele mai multe de susținere.

„Doar oamenii puternici au curajul să-și recunoască greșelile. Cu siguranță, mama ta te-a iertat, pentru că ești parte din ea, deci ea este permanent cu tine! Doamne ajută!”, i-a scris un internaut.

„Of, păcat că așa târziu... Pentru ea este târziu în viața asta, din păcate. Dar cred că și-a luat lecția... Tu însă mai ai timp. Îți doresc succes și înțelepciune în conștientizarea ta!”, a mai fost un alt mesaj primit de Oana Zăvoranu.

„Oana, fiecare  are etapele sale și tu mereu ai fost o tânără alintată, năbădăioasă, dulce și acidă, un amestec ce dădea savoare faptelor tale. Fiecare are regrete vis a vis de părinți, că în anumite momente am greșit, au greșit și ei, că nimeni nu-i desăvârșit și mă bucur că ai avut tăria, să-ți asumi apăsările. Sunt sigură că te-a iertat de atunci!“, i-a scris altcineva.

De la ce s-au certat Oana și Mărioara Zăvoranu

Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață pe 17 aprilie 2015, iar conflictul dintre ea și fiica ei celebră, Oana, ar fi izbucnit din cauza banilor, așa cum Zăvo i-a declarat într-o emisiune lui Cătălin Măruță, atunci când prezentatorul de la ProTV a întrebat-o de unde au pornit certurile dintre mamă și fiică.„

De la bani. (…) Lui maică-mea îi plăcea foarte mult să apară la TV, nu o târa cineva acolo. (…) Problemele mamei de sănătate nu au avut nicio legătură cu certurile noastre. (…) Undeva în 2000 au început”, a declarat atunci, Oana Zăvoranu.

„Eu mi-am dat seama că am ceva ce nu aveam. Am semnat la notar ceva ca primarul. Mama era strângăreață. Te înțelegeai foarte bine cu ea până la bani. (…) Îi era frică ei că, dacă aș avea partea mea de moștenire, nu știu ce i s-ar întâmpla ei. (…)”,  a mai adăugat Zăvo, la vremea respectivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net