Oana Zăvoranu, lucruri nespuse despre moartea mamei. Câți bani are să-i dea Lazarus, după ce a numit-o "asasină"

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu și mama ei, Marioarafoto: arhivă personală
Oana Zăvoranu și mama ei, Marioarafoto: arhivă personală

După 11 ani în care nu și-au vorbit, Oana Zăvoranu (47 de ani) și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului! Vedeta a fost invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, unde a făcut dezvăluiri-bombă despre moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Oana a spus și cum s-a încheiat procesul de calomnie cu Luis Lazarus.

Oana Zăvoranu nu s-a înțeles deloc bine cu mama sa, Mărioara Zăvoranu, în ultimii ani de viață ai acesteia. Ea și Mărioara au ținut-o din scandal în scandal și părea că toate aceste situații nu se vor termina niciodată. Femeia s-a stins din viață în aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 66 de ani. Înainte să-și dea obștescul sfârșit, Marioara și-a chemat fiica la spital să se împace, într-o transmisiune în direct. A fost ultima dată când Oana și-a mai văzut mama în viață.

"Nu a făcut accident vascular sau infarct din cauză că s-a certat cu mine"

“M-au acuzat atunci că am băgat-o în mormânt pe mama! Nici vorbă de băgat în pământ. Diagnosticul mamei când a murit a fost de insuficiență renală și septicemie. Nu a făcut accident vascular sau infarct din cauză că s-a certat cu mine înainte să moară. Nu am nimic să-mi reproșez. Am liniștea sufletească că am mers totuși la ea la spital înainte să moară. M-au chemat să vin la spital la mama să ne împăcăm. Eu am ieșit din cameră nervoasă. Ne-am certat și atunci, am aruncat lavaliera și am ieșit din cameră. S-a terminat prost. A fost ultimul moment când am văzut-o pe mama in viață. Ne-am certat atunci în direct la tv, iar la o săptămână a murit”, a povestit Oana, la podcastul lui Cătălin Măruță.

"Cu ea te înțelegeai până la bani"

Oana Zăvoranu a recunoscut că certurile dintre ea și mama ei au pornit întotdeauna de la bani. „Scandalul dintre noi a început de la bani, era strângăreață mama. Te înțelegeai cu ea până la bani. Bani sunt ochii dracului. Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aș mai semna actul din 2000, când i-am dat banii mei. Atunci m-a pus să semnez o foaie în care îi cedam ei acțiunile mele, care reprezentau 75 la sută din firmă, deci vorbim de milioane de euro. Ca să-mi zică mai târziu: <dacă ai furat-o, ai furat-o!> N-am să uit când i-am cerut 350 de euro pentru o alarmă la mașină și m-a trimis să-i cer bani lui Pepe. A zis: <să-ți dea ăla cu care te-ai măritat!>”, a mai spus Oana.

Luis Lazarus, bun de plată, după ce a numit-o "asasină de mamă"

După moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a fost acuzată din toate părțile. Toată lumea era de părere că certurile pe avere dintre ea și mama ei au dus la moartea Mărioarei. Luis Lazarus a numit-o chiar „asasină”. Oana Zăvoranu l-a dat în judecată pe prezentatorul tv, iar instanța i-a dat recent câștig de cauză în acest proces. „Am câștigat chiar zilele trecute procesul cu Luis Lazarus, care m-a făcut făcut asasină. Toți ziceau atunci la moartea mamei că eu am băgat-o în pământ. L-am dat în judecată și instanța a dovedit că eu am avut dreptate. Acum Lazarus trebuie să-mi dea 15.000 de euro!”, a mai declarat Oana în interviul lui Cătălin Măruță.


    Procesul s-a încheiat în favoarea Oanei Zăvoranu
Procesul s-a încheiat în favoarea Oanei Zăvoranu

Pe 22 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a luat o decizie definitivă în cazul procesului deschis de Oana Zavoranu. „Decizia nr. 964: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de pârâtul Lazarus Luis Vicenţiu împotriva deciziei nr. 161 A din 5 februarie 2019 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Obligă pe recurentul pârât Lazarus Luis Vicenţiu la plata sumei de 1438 lei către intimata reclamantă Zăvoranu Ioana cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă”, se arată pe portalul instanțelor de judecată. Potrivit justnews.ro, reclamanta Oana Zăvoranu l-a chemat în judecată pe Luis Lazarus pentru afirmațiile făcute în mai multe show-uri de televiziune difuzate în anii 2014-2015 de Kanal D, în care pârâtul a calificat-o pe reclamantă drept „centuristă”, „hienă care trăiește din moartea mamei ei”, „o semi-asasină”, „ o femeie care nu e normală la cap, o drogată”, „o femeie în fază de iresponsabilitate” etc.

Citește și:

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

Luis Lazarus o pune la zid pe Oana Zăvoranu: ''Se comportă ca o domnişoară centuristă''

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net