Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani! Mesajul emoționant de la soțul «Queridei»

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu sărbătorește azi în mare stil împlinirea vârstei de 49 de ani. Primul care a felicitat-o pe «Querida» este desigur soțul ei, Alex Ashraf, sau ,,domnul Zăvoranu", cum l-au mai numit răutăcioșii, aceia pe care Oana nu i-a uitat nici măcar de ziua ei și le-a transmis un mesaj dur. 

Cea dintâi scorpie a showbiz-ului autohton, veterana răfuielilor televizate, își sărbătoește azi ziua de naștere, alături de soțul ei Alex Ashraf și de prietenii lor buni. Vedeta a fost surprinsă chiar de dimineață cu o urare superbă din partea partenerului de viață, care i-a adresat numai vorbe pline de stimă și afecțiune femeii pe care o iubește și căreia i-a jurat credință toată viața. Bărbatul este îndrăgostit cu adevărat de diva cu caracter vulcanic și o acceptă fix așa cum este. 

Nu rata nici: Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: «Măi, vedeto»

,,La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu la InstaStory.

Aruncă un ochi și aici: Oana Zăvoranu râdea de Bianca Dragușanu și o numea «Buzilă». Acum i-a scăpat ei medicul injecția cu acid hialuronic! E transformată!

Reacția neașteptată a Oanei Zăvoranu la mesajul soțului: «Să crape fierea»

Un mesaj superb și plin de sentimente nobile, căruia «Querida» a simțit să-i adauge puțină «savoare» și ceva mai multă «picanterie». Astfel că Oana Zăvoranu, profund impresionată de gândurile frumoase ale soțului, i-a răspuns în stilul ei caracteristic. 

,,Să crape fierea în toți dușmanii noștri, care știu că sunt geană pe noi și noi, să râdem să ne plimbăm prin vacanțe și în rest să ne numărăm lovelele", a spus plină de atitudine și încredere în sine, Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu este plină de energie și motivație cu ocazia împlinirii a 49 de ani și promite fanilor ca pregătește proiecte fabuloase. Actrița de telenovele arată extraordinar și, judecând după imaginile postate azi, a reușit să-și mențină look-ul din tinerețe, buze voluptoase, plete negre și o privire care e gata să devoreze pe oricine ar sta în calea planurilor sale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net