Viviana Sposub și George Burcea, sărbători de iarnă în America. Cei doi au mai dat o șansă relației

Viviana Sposub și George Burcea pare că au decis să reia relația care dura de mai bine de trei ani și să petreacă împreună Crăciunul și Revelionul, asta după ce au luat pe toată lumea prin surprindere cu împăcarea lor. 

Georgiana Sposub și George Burcea, sărbători împreună
Georgiana Sposub și George Burcea, sărbători împreună

În urmă cu doar câteva luni, Viviana anunța că ea și fostul soț al Andreei Bălan nu mai formează un cuplu. Sărbătorile i-au readus împreună, celebrând Crăciunul în Los Angeles, la Hollywood. 

Viviana Sposub și George Burcea, sărbători în America 

Cu puțin timp înainte de Crăciun fanii lor au fost luați prin surprindere de vestea împăcării lor. Viviana Sposub s-a stabilit pentru o perioadă în America, acolo unde a urmat-o și George Burcea. Pe contul de Instagram, vedeta a postat un clip video în care apare alături de iubitul ei, în dreptul postării fiind următorul mesaj: „Cam periculos pe străzile din California…”.

Cu ocazia Crăciunului, Viviana Sposub a postat pe social media mai multe imagini de la Hollywood, într-o rochie mulată, scurtă și colorată, transmițând un mesaj diferit: „Un altfel de Crăciun...”

Viviana Sposub, Crăciun la Hollywood / foto: Instagram
Viviana Sposub, Crăciun la Hollywood / foto: Instagram

„A sperat în tot acest timp...” 

Noi informații au ieșit la iveală despre despărțirea din vară a celor doi. Potrivit cancan.ro., mai mulți apropiați de-ai lor au expus posibilele motive care ar fi condus la distrugerea relației lor: 

  „I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

  George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net