Viviana Sposub s-a cuplat cu fostul soț al Andreei Marin? Ce spune șatena despre presupusa relație cu Tuncay Ozturk: „De câteva luni...”

Nici nu s-a despărțit bine de George Burcea, căci Viviana Sposub a devenit deja ținta unor speculații potrivit cărora ar putea avea treabă cu fostul soț al Andreei Marin, medicul Tuncay Ozturk. Frumoasă șatenă a oferit primele declarații în acest sens și a explicat cum stau cu adevărat lucrurile. 

Viviana Sposub neagă zvonurile unei idile între ea și Tuncay Ozturk / foto: Colaj Click!
Viviana Sposub neagă zvonurile unei idile între ea și Tuncay Ozturk / foto: Colaj Click!

După o poveste de iubire care s-a întins pe o durată de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii lor a fost făcut chiar de către ea, prin intermediul unei postări pe Instagram. De atunci, așa cum era de așteptat, a fost deja asociată cu un nume cunoscut în România. 

Viviana Sposub: „E strigător la cer!”

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent, Viviana Sposub a declarat că nu există nicio legătură amoroasă între ea și fostul soț al Andreei Marin. Dimpotrivă, faptul că a fost văzută mergând des în clinica acestuia are legătură cu o problemă de sănătate cu care se confruntă. 

Fosta iubită a lui George Burcea a mărturisit că are o problemă la genunchi și merge la clinica lui Tuncay Ozturk pentru ședinețe de recuperare. 

Viviana Sposub, fosta iubită a lui George Burcea
Viviana Sposub, fosta iubită a lui George Burcea

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a explicat Viviana Sposub, potrivit Playtech.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net