Apare o nouă televiziune în România. Va fi disponibilă pe rețelele de cablu Vodafone şi Orange, de la începutul lunii aprilie

Apare un nou post de televiziune în România. Acesta va fi inaugurat la începutul lunii aprilie și promite să difuzeze în principal filme americane clasice. Este vorba despre postul Film Mania.

O nouă televiziune în România Foto: Unsplash
O nouă televiziune în România Foto: Unsplash

Film Mania Romania, televiziune nouă 

Potrivit unei notificări trimise la CNA, AMC va aduce în ţara noastră postul Film Mania Romania, o televiziune ce va difuza în principal filme americane clasice. Din informaţiile Paginademedia.ro, noua televiziune va intra pe reţele de cablu din România, Vodafone şi Orange, de la începutul lunii aprilie.

AMC Networks este prezentă în România prin televiziunile AMC, Film Cafe, TV Paprika, Minimax şi JimJam. Film Mania este un nume prezent şi în Ungaria şi este urmaşul televiziunii Filmmuzeum, schimbare care a avut loc în anul 2012. Tot atunci o altă televiziune a grupului AMC, Zone Romantica a devenit Film Cafe. 

Nou canal de sport, de luna aceasta

De luna aceasta, Televiziunea Română are un canal dedicat de sport, în România. Noul canal TV va transmite între 26 iulie și 11 august Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. 

TVR SPORT reunește și mediatizează, dincolo de fotbal, o gamă largă de sporturi, oferind o varietate de opțiuni pentru iubitorii genului. Odată cu lansarea postului, telespectatorii pot urmări competiții din toate sporturile, pentru care TVR obține drepturi de difuzare, precum şi o serie de programe în exclusivitate, cu imagini din arhiva de aur a televiziunii, ştiri, emisiuni-portret, interviuri și dezbateri pe teme specifice.

Apare o nouă televiziune în România

Vești bune pentru pasionații de istorie din România. Prima a lansat primul canal de televiziune din România dedicat entuziaștilor de istorie, denumit Prima History. Anunțul a fost făcut oficial de către reprezentanții trustului Clever Media, iar canalul TV înlocuiește CinemaEst în grila de programe a abonaților Digi.

Clever Media a inaugurat noul post de televiziune, care a luat locul CinemaEst, începând cu data de 7 decembrie 2023. Noul canal se angajează să ofere telespectatorilor săi o perspectivă clară asupra istoriei, ajutându-i să înțeleagă trecutul real și să construiască un viitor strălucit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net