Au parcat și spălat mașinile chiar în platoul emisiunii „Imperiul Leilor”

Ultima actualizare:

Miercuri seară a debutat la PRO TV un nou sezon din show-ul Imperiul Leilor. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori care finanțează anul acesta cele mai inovatoare idei de business pe care tinerii antreprenori le vor prezenta în fața lor. Prima ediție a fost una aparte, întrucât în platou emisiunii și-au făcut apariția doi concurenți cu o aplicație ingenioasă, care funcționează ca o spălătorie auto mobilă.

Doi tineri și-au prezentat afacerea la Imperiul Leilor: spălătoria auto mobilă (Foto: PRO TV)
Doi tineri și-au prezentat afacerea la Imperiul Leilor: spălătoria auto mobilă (Foto: PRO TV)

Alex Caplea (28 de ani) și Ionuț Miftodi (30 de ani) lucrau ca programatori la o companie cunoscută. Într-o zi, au decis să meargă pe cont propriu creând o aplicație e mobil care te ajută să accesezi servicii de spălătorie auto. Și-au dat demisia de la job înainte de a o termina și, la început, au spălat chiar ei mașinile clienților, care erau surprinși că fac asta deși au diplomă de programatori. Serviciul e azi complet funcțional și asigură utilizatorilor acces la servicii de spălare auto pe bază de abonament lunar. În schimbul a 160 de lei pe lună, orice abonat poate beneficia de un număr nelimitat de spălări, pentru o singură mașină înscrisă în aplicație.

Sebastian Dobrincu: „Visam la mașina asta de când eram mic”

La Imperiul Leilor, cei doi tineri au cerut 200.000 de euro, în schimbul a 10% din afacere. Pentru a exemplifica modelul de business, în platoul emisiunii au fost parcate două mașini, una dintre acestea fiind a leului Sebastian Dobrincu: o mașină de lux râvnită de oameni, dar mai puțin apreciată de colega investitorului, Cristina Bâtlan.

Mașina lui Sebastian Dobrincu a fost spălată chiar în platoul emisiunii
Mașina lui Sebastian Dobrincu a fost spălată chiar în platoul emisiunii

Tu ai mașina asta? Ai o mașină foarte extravagantă și foarte exotică”, a spus Cristina, încercând să-și exprime într-un mod elegant părerea mai puțin bună. Totuși, Sebastian nu s-a lăsat intimidat de reacția acesteia și a spus că apreciază acel model încă din copilărie: „Am crescut cu ea pe perete, visam la ea de când eram mic”, a replicat acesta.

Atunci când cei doi concurenți au fost întrebați dacă prețul abonamentului diferă în funcție de tipul mașinii, Cristina Bâtlan a ținut să afle dacă mașinile de lux reprezintă și ele o categorie aparte, iar prețul serviciului diferă în funcție de această segmentare. „A fost atac sub centură”, a spus Sebastian Dobrincu râzând. „Parcă erați prieteni”, le-a semnalat Dan Șucu celor doi investitori. Chiar dacă ideea tinerilor de a dezvolta un produs care poate să ușureze viața multor conducători auto a fost apreciată de lei, într-un final nu au reușit să obțină finanțarea, cei doi tineri refuzând propunerea lui Dan Șucu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
image
actualitate.net
image
actualitate.net