Ce spune Victor Pițurcă despre relațiile amoroase pe care le-a avut fiul său, dar și despre Cristina Ich

Ultima actualizare:

Victor Pițurcă (67 de ani) a vorbit în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” despre faptul că nu i-a placut nicio femeie cu care s-a iubit fiul său, Alex (39 de ani).

„Alex este adorat de femei! Leșină toate după el, așa aud, așa îmi spune nepotul meu, ginerele meu. Unde merge toate fetele grămadă pe el. Săracu de el, ce au găsit la el? Asta este adevărul, dar îl simt mai potolit de când este tătic.

El a fost mereu un tip modest și atunci când vreau să deschid subiectul despre o femeie nu vrea să vorbim. Unele despărțiri le-am mai aflat și din presă pentru că habar nu aveam despre acele relații. Mie în general fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Eu nu mi-am dorit pentru el vedete și el a vrut numai vedete. Este un mic dezavantaj. I-am și zis că statutul de bărbat implică anumite obligații și el e tot libertin”, a spus Victor Pițurcă în cadrul podcastului.

„Cristina Ich este o femeie cu capul pe umeri!”

Cât privește relația tumultoasă pe care a avut-o fiul său cu Cristina Ich (36 de ani), Victor Pițurcă are doar cuvinte de laudă la adresa șatenei chiar dacă cei doi se despart și de împacă de nici ei probabil că nu mai înțeleg... Și asta pentru că basarabeanca l-a făcut pe fostul selecționer al României, bunic.... bunicul micuțului Noah de patru anișori.

„Acum are copil (Alex – n.r), are băiat, a fost cu o femeie – femeie în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Cristina este o femeie cu capul pe umeri. Despre Cristina s-a scris și de ea multe tâmpenii pe care eu le-am verificat, să nu credeți că nu le-am verificat! Cristina chiar este o femeie cu capul cu umeri și i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui. Nu că nu a fost să fie (relația dintre Alex și Cristina – n.r), ea poate să fie în continuare pentru că nu îi văd să se despartă. E greu, e dificil pentru că ei se iubesc în continuare”, a mai spus Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net