Cine sunt Anca Mazilu și Bogdan Stănescu, matinalii de la TVR 1

Se spune că cine se trezește de dimineață departe ajunge, dar să te trezești pentru matinalul de la TVR1 este o adevărată aventură. Și asta dacă nu stai pe lângă sediul televiziunii din Dorobanți, de acolo de unde se transmite în fiecare dimineață de luni până vineri matinalul "Cu capul în Zori", prezentat de Anca Mazilu și Bogdan Stănescu.

Anca Mazilu și Bogdan Stănescu prezintă matinalul de la TVR 1
Anca Mazilu și Bogdan Stănescu prezintă matinalul de la TVR 1

Click! a încercat experiența și a stat de vorbă cu cei doi la prima oră. Ca să fie la platou la prima oră, Anca Mazilu ne-a povestit prin ce trece. "Oricum mă trezeam la ora 5, acum mă trezesc la 5 fără un sfert. Pur și simplu, la ora aia mă trezesc să îmi fac meditația, să-mi programez ziua. Trăiesc sănătos, mănânc sănătos. Dacă trebuie să fac emisiune de noapte și să mă trezesc la 4 dimineața, la trezire mi se reglează organismul.

Primul lucru dimineață, încep să fac stretching, fac niște exerciții de yoga. Sună ceasul la 5 fară un sfert, până la 5:15 îmi fac toate exercițiile, fac disciplină de dimineața. De la 5:15 până la 5:25 fac duș, după aceea pregătesc cafeaua, mă îmbrac și am plecat. La 6:10, cel târziu, sunt aici, la TVR. Niciodată nu mi s-a întâmplat să întârzii la emisiune. Mai întârzii în alte locuri, dar niciodată la emisiune.

Weekendul este pentru socializare, pentru că prietenii mei lucrează seara în timpul săptămânii. Îmi place să călătoresc, îmi place să citesc și mai am o emisiune tot la TVR, «Eu pot!». E de dezvoltare relațională, și sunt foarte pasionată de zona asta de dezvoltare umană, cu tot ce-ar însemna ea", ne-a povestit Anca Mazilu.

Anca Mazilu are o experiență de 20 de ani în televiziune

Coordonator şi producător de emisiuni tv cu o experienţă de 20 ani în televiziune, Anca Mazilu a ieşit în faţa camerelor de filmat în 2020, odată cu emisiunea „Eu pot!”, de la TVR 1, prin care încearcă să ofere oamenilor paşi practici către alinierea între ce gândesc, ce spun, ce simt şi ce fac. Îşi iubeşte meseria şi se bucură de fiecare dimineaţă alături de colegi şi de telespectatorii TVR 1.

În rest, spune despre ea că are „o viaţă normală, cu iubire, armonie, susţinere şi foarte mult firesc”. Fire optimistă şi pozitivă, Anca Mazilu mărturiseşte că secretul unei zile reuşite stă în „setarea” pe care şi-o face de dimineaţă. Fără grabă, cu tihnă şi gânduri bune. „Viaţa m-a învăţat un lucru: când nu-ţi vine să te trezeşți dimineaţa, înseamnă că este timpul să îţi evaluezi un pic contextul. E ca atunci când eram copii şi urma excursia cu clasa: abia aşteptam plecarea. Acelaşi sentiment îl ai şi atunci când ştii că fiecare zi îţi va aduce experienţe noi”, spune ea.

Bogdan Stănescu, vocea de la "Eurovision"

Dacă vă uitați la matinalul TVR și vi se pare că vocea vă este cunoscută, nu va înșelați. Pentru că Bogdan Stănescu comentează toate transmisiile Eurovision. "Am mai prezentat eu așa niște emisiuni în 30 de ani de televiziune. Am avut și niște emisiuni de modă, o emisiune de arte vizuale. Am mai prezentat Matinalul, acum 25 de ani. Cel puțin o perioadă, o să fiu cu Anca la matinal, vedem cât o să dureze. Vedem cât rezist cu trezitul ăsta de dimineață. Mă trezesc dimineața la 5:30. Totul e pe minute. De la duș, până la sandviș și îmbrăcatul, totul e pregătit de seară. La ora 6:30 vine mașina și ajung la TVR", ne-a spus Bogdan Stănescu, care se pregătea să intre în emisiune.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net