Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume nu mă credea”

Felix Pătrășcanu, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de curierat din România - FAN Courier, a acceptat invitația lui Mihai Morar în cadrul podcastului pe care acesta-l moderează, și a făcut o serie de dezvăluiri despre munca pe care o practică fiica sa și banii pe care îi primește. 

Felix Pătrășcanu, patronul FAN Courier / foto: Captură YouTube
Felix Pătrășcanu, patronul FAN Courier / foto: Captură YouTube

Surprinzător sau nu, fiica lui Felix Pătrășcanu este una dintre angajatele companiei FAN Courier, iar salariul pe care lucrează nu este deloc unul colosal, dimpotrivă. Află din rândurile de mai jos cu cât își plătește unul dintre cei mai bogați oameni din România fiica, angajată în cadrul companiei sale. 

Felix Pătrășcanu: „Lucrează în HR la noi, are proiecte”

Afaceristul a făcut o serie de mărturisiri în cadrul podcastului „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar. Conform celor declarate de Felix Pătrășcanu, fiica sa, care în trecut studiase pentru a lucra în Parlamentul European, a fost fascinată de mediul de lucru din cadrul companiei FAN Courier, motiv pentru care a decis să rămână permanent. Deține o funcție în HR și a început de la un salariu minim, în prezent câștigând 5.000 de lei. 

„Felix Pătrășcanu: Visul ei era să lucreze în Parlamentul European, cu psihologie politică făcută pe acolo, avea și un internship la Parlamentul European, numai că a venit nebunia de pandemie și nu a putut să mai facă chestia asta. 

Și a venit în firmă, și brusc a zis: <<Bă, dar e mișto la tine>>. S-a dus pe Moldova - noi am deschis FAN Courier în Moldova. Și acum lucrează în HR la noi, are proiecte și așa mai departe. 

Mihai Morar: Tu i-ai stabilit salariul fiicei tale? 

Felix Pătrășcanu: Când a venit la mine nu mi-a zis. Multă lume nu mă credea. 

Mihai Morar: Cum, tu nu ai știut că fiica ta s-a angajat la FAN Courier? 

Felix Pătrășcanu: Îți dai seama că atunci când s-a dus acolo... Ea a mai lucrat la mine veri, când mai venea în vacanțe lucra în companie. Dar când s-a angajat, nu mi-a spus absolut nimic. S-a dus acolo pe două mii jumate - trei mii de lei. Dar și acum salariul ei e de cinci mii de lei, să ne înțelegem. Dar trebuie să ținem cont că-i dau și bonuri de masă. 

Dar trebuie să înțelegem că ăsta-i salariul ei în companie, la nivelul ei conduce un birou cu niște oameni.” - a mărturisit omul de afaceri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net