Cum arată acum cei doi protagoniști din telenovela „Betty cea urâtă”. Serialul revine pe micile ecrane din 2024

Cine nu a auzit de „Betty cea urâtă”, serialul care a fost una dintre cele mai de succes producții sud-americane, acum 20 de ani, fiind urmărită și de publicul din România? Iată că, recent, protagoniștii telenovelei au dat o veste extraordinară fanilor! „Betty cea urâtă” se reîntorce pe micile ecrane din 2024!

Telenovela „Betty cea urâtă” revine cu o nouă serie din 2024 / Foto: Arhiva Click!
Telenovela „Betty cea urâtă” revine cu o nouă serie din 2024 / Foto: Arhiva Click!

Difuzat pe micile ecrane între ani 1999-2001, serialul columbian „Betty cea urâtă” ținea publicul în fața televizoarelor în fiecare săptămână. Aventurile protagonistei Betty Pinzon, interpretată de actrița Ana Maria Orozco, care se îndrăgostește de șeful ei, Armando Medoza, interpretat de Jorge Enrique Abello, a captivat atenția și publicului din România. Însă, te-ai întrebat cum arată acum actorii principali, după 20 de ani?

Cum arată acum protagoniștii din „Betty cea urâtă”

Personajul principal, Betty Pinzon, era jucat de Ana Maria Orozco, care avea, la momentul difuzării serialului, 26 de ani. În prezent, actrița are 50 de ani și arată fabulos. În ciuda faptului că are succes în carieră, ea a trecut prin două divorțuri, prima căsnicie a fost cu actorul Julian Arango și a durat doar un an, între 1999 și 2000, iar a doua a fost cu Martin Quaglia și a durat șapte ani ani, din 2005 până în 2012. Actrița are o fiică cu Quaglia, pe nume Lucrecia.

Jorge Enrique Abello, 31 de ani când a jucat în telenovelă, are în prezent 55 de ani, este căsătorit și are o fiică cu actuala soție și alți doi copii dintr-un mariaj anterior.

Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello în prezent / Foto: Instagram
Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello în prezent / Foto: Instagram

„Betty cea urâtă” revine pe micile ecrane din 2024

Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello au dat, recent, o veste extraordinară fanilor telenovelei „Betty cea urâtă”, pe rețelele de socializare! Se pare că, în 2024, va fi difuzată o continuare a serialului, pe o platformă de streaming din America de Sud. De această dată, telenovela va urmări aventurile lui Betty și al lui Armando, în calitate de cuplul căsătorit, și fiind părinții unei fiice adolescente pe nume Mila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
adrian minune florin salam colaj click jpg
netflix pexels jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
cub bebeto reghecampf png
netflix jpg
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net