„Dacă moare Viorel, mor și eu”. Oana Lis, dezvăluiri emoționante despre căsnicia cu fostul primar al Capitalei

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de peste două decenii, mai exact, din 1998. S-au căsătorit în 2009 și au trecut împreună și prin momente plăcute, cât și unele mai puțin plăcute. În cadrul podcast-ului moderat de Mara Bănică, Oana Lis a vorbit despre căsnicia sa cu fostul primar al Capitalei, mărturisind că se gândește cu groază la momentul în care va rămâne fără el.

Oana Lis, mărturisiri despre relația cu Viorel Lis / foto: arhiva Click!
Oana Lis, mărturisiri despre relația cu Viorel Lis / foto: arhiva Click!

Oana Lis are grijă de ani buni de Viorel Lis, acum în vârstă de 80 de ani, care se confruntă cu probleme de sănătate multe și grave. În cadrul podcast-ului „Povești de film”, moderat de Mara Bănică, soția fostului primar al Capitalei a recunoscut că se gândește cu groază la momentul în care va rămâne fără el și a mărturisit că nu-și poate vedea viața fără partenerul ei. De asemenea, a avut nevoie de o serie de ședințe de terapie pentru a-și putea integra trecutul și depăși traumele.

„În ultimii ani, poate de aia am și făcut ca Viorel să se salveze între viață și moarte, nu eram pregătită să mă despart de el. Sunt multe cazuri de oameni care stau mult împreună și, apoi, celălalt nu mai poate ca și suflet. Lumea crede că de-abia aștept să moară ca să mă distrez.

Mulți ani am mers la terapie pentru că am crezut că dacă moare Viorel, mor și eu. Mă identificasem și foarte mult cu el, pentru că atunci când sinele tău nu este sănătos, te lipești de cineva și te identifici cu el. Acum văd că el se identifică cu mine, pentru că a și zis că el este eu și eu sunt el. E foarte ciudat când ești o relație de codependență”, a spus Oana Lis în podcast-ul moderat de Mara Bănică.

„Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult”

Tot în cadrul podcast-ului „Povești de film”, Oana a vorbit despre motivul real pentru care nu i-a făcut un copil lui Viorel Lis. Ea a dezvăluit că nu a avut o relație bună cu mama sa, experiențe care i-au lăsat traume adânci, astfel că a decis să nu devină, la rândul ei, mamă.

„Am avut o frică, pentru că nu am avut un model sănătos de familie. M-am gândit să nu dau genele mai departe din familia mea, atât ale mamei, cât și ale tatălui. Se spune că orice om poate să greșească și să cunoască o relație toxică, o relație disfuncțională care îți face rău. Dacă stai mai mult de cinci ani într-o relație de genul, atunci înseamnă că și tu ai probleme pe care trebuie să ți le rezolvi. Mama mea era traumatizată, bătută și tot l-a așteptat. Ea nu îmi aducea mie pachete, copilul, ci îi ducea tatălui meu în pușcărie.

Clar că avea și ea probleme emoționale și psihice de a rămas în genul acesta de relație. Neavând un model sănătos de mamă, eu nu am vrut să dau mai departe durerea aceasta din sufletul meu, traumele, să mai sufere cineva cum am suferit eu.

La început, Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. Îmi aduc aminte un moment în care s-a așezat în genunchi și m-a rugat să facem un copil. L-am cam dus cu vorba cu multe lucruri. La un moment dat, credeam că sunt însărcinată, dar nu eram. Atunci am fost și speriată foarte mult de lucrul acesta. Eu vorbind acum pare ușor și par detașată, dar nu. Îmi este foarte greu. Nu știu cum percep ceilalți, dar e foarte greu și toate traumele acestea rămân. Se numește stres post-traumatic”, a spus Oana Lis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net