Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”

Ultima actualizare:

Un profesor de la Universitatea din București a șocat o mulțime de oameni după ce a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat în haine de femeie. Întâmplarea a devenit cunoscută în întreaga țara, iar Mara Bănică a fost una dintre persoanele publice care a reacționat. 

Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de un profesor. Foto: colaj/Facebook
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de un profesor. Foto: colaj/Facebook

Profesorul universitar a surprins pe toată lumea după ce a apărut într-o ținută compusă din fustă, poșetă și pălărie de damă. Dr. Andrei Nae este numele său, iar de profesie este lector, profesor de limba engleză și în același timp, membru în comisia de admitere a Universității din Capitală.

Tânărul predă cursurile de masterat „Jocurile video și identitatea culturală”, dar și „Introducere în studiul jocurilor video ca medii narative”. În plus, acesta este ghidul seminarelor de limba engleză și literatură americană.

Din anul 2019, Andrei Nae a devenit directorul proiectului de cercetare „Discurs colonial în jocurile video”, finanțat de UEFISCDI. El a publicat o mulțime de studii sub formă de cărți, articole și capitol, printre care se regăsește și monografia „Immersion, Narrative, and Gender Crisis în Survival Horror Video Games”, publicată în 2021 de către Routlede, potrivit CronicaGăeștiului.ro.

Dr. Andrei Nae, profesorul îmbrăcat în femeie / Foto: Facebook Robert Turcescu
Dr. Andrei Nae, profesorul îmbrăcat în femeie / Foto: Facebook Robert Turcescu

Cum au reacționat internauții

Imaginile cu lectorul de la Universitate a devenit rapid virală pe internet, iar comentariile internauților au curs lanț. În timp ce unii l-au pus la zid, alții au făcut glume pe seama întâmplării. Robert Turcescu a fost unul dintre cei care au postat imaginile, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Internați-i la psihiatrie pe nebuni, nu-i mai lăsați să ne strice copiii!”, „Omul, luna asta se identifică ca fiind femeie, luna viitoare va fi non-binar, iar luna cealaltă se va identifica maimuță și va vrea să intre gratis la grădina zoologică să-și vadă verișorii, iar noi trebuie să tolerăm tot ****** ăsta, că așa ni se impune de sus”, „Nesimțit, putea măcar să se epileze”,„Mie mi-a zis mama de mic să am grijă cu limbile!”, „Ferească-ne Dumnezeu! Apără-ne și păzește-te! Doamne ajută!”, sunt doar câteva dintre comentarii, conform româniatv.

Reacția furibundă a Marei Bănică

Chiar și Mara Bănică a reacționat dur la adresa profesorului. Jurnalista și-a spus părerea pe contul personal de Facebook, lăsând de înțeles că este anormal să existe astfel de situații în instituțiile de învățământ.

„Că se identifică drept ‘she’, adică ‘ea’, n-am o problemă. Dar bă băiatule, cum să te prezinți în halul ăsta îmbrăcat la studenți? Că mai ești și în comisia de admitere. Plătește, bă, o rochie de bun gust! Zici că ești ultima centuristă întoarsă în timp!”, a subliniat Mara Bănică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bf5256ef city 60036 172db41f436 jpg
index (2) webp
p 11 Carol al II lea WC jpg
obiective turistice germania webp
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
casa academiei jpeg
shoto stapana motan instagram jpg
Cum sa construiesti o relatie apropiata cu elevii din prima zi de scoala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net