Dezvăluiri din dormitor. Adela Popescu, declarații despre partidele de dragoste cu Radu Vâlcan: „E adrenalină”. Care este cel mai neobișnuit loc unde au făcut amor?

Adela Popescu (36 de ani) și Radu Vâlcan (46 de ani) se numără printre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii și au cariere de succes, cât și o viață sentimentală extrem de frumoasă. Invitată în trecut în podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a făcut mai multe declarații cu privire la viața de cuplu, dar a dezvăluit și ce se întâmplă în dormitor.

Adela Popescu, declarații despre partidele de dragoste cu Radu Vâlcan / Foto: Arhiva Click!
Adela Popescu, declarații despre partidele de dragoste cu Radu Vâlcan / Foto: Arhiva Click!

Adela Popescu, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete din România. De opt ani de zile este într-o căsnicie fericită alături de Radu Vâlcan, în vârstă de 46 de ani. Împreună au trei copii, toți băieți. Chiar dacă le acordă atenție deosebită băieților, aceștia nu uită că, din când în când, trebuie să aibă și momente doar pentru ei, cum ar fi, de exemplu, partidele de amor.

Adela Popescu, dezvăluiri cu privire la viața sa sexuală

Cântăreața a fost invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a făcut mai multe declarații cu privire la viața din dormitor. Întrebată de gazdă cum este viața sa sexuală, cu trei copii în casă, actrița nu a ezitat și a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

Bobonete: „Cum poți să faci dragoste când sunt copiii în casă, să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?”

Adela Popescu: „Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină”

Bobonete: „Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?”

De asemenea, actorul de la ProTV a întrebat-o pe vedetă cum i-ar explica fiului său noțiunea de sex, în contextul în care acesta i-ar surprinde în timpul acțiunii.

Bobonete: „Ce i-a spune fiului tău dacă ar intra peste voi în timpul actului?”

Adela Popescu: „Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune”.

Mai departe, subiectul a mers într-o altă direcție. Adela a fost întrebată și care este cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan, și se pare că cei doi chiar știu să se bucure de toate clipele împreună, deoarece răspunsul artistei a fost: „În baia unui aeroport”.

Soțul ei nu a ezitat să facă și el dezvăluiri după podcastul în care Adela a făcut atât de multe dezvăluiri și a scris pe pagina lui personală de Facebook: „M-am lămurit cu Bobonete, nu-i sănătos la cap. Adela, sinceră ca întotdeauna. Un podcast…altfel. Cu râs, cu caterincă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net