Emma de la ZU, totul despre greutățile de la începutul relației cu Tavi Colen: „Dormeam într-o cameră în care ploua”

#Exclusiv Click!

Emma Ștefan (35 de ani) sau mai bine zis Emma de la ZU a povestit recent, public, în cadrul unui podcast, despre începuturile relației sale cu Tavi Colen (55 de ani), fostul solist de la trupa Talisman. Cei doi sunt împreună de 14 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz. Chiar dacă nimeni nu credea în relația lor la început, deoarece este o diferență de vârstă între ei de 20 de ani, iată că odată cu trecerea timpul cei doi au demonstrat că se poate.

Emma Ștefan și Tavi Colen sunt împreună de 15 ani. Sursă: Facebook
Emma de la ZU, totul despre greutățile de la începutul relației cu Tavi Colen

„Am luat-o amândoi de la zero (la începutul relației – n.r)! Stăteam într-o camera din casa noastră în care ploua, nu aveam încălzire, ne încălzeam la un calorifer electric. El plecase din trupa Talisman, nu mai avea nimic, eu nu aveam nimic și ne gândeam ce facem de aici în colo. Faptul că am stat acolo împreună a fost un plus. Nu lași un om când este jos, nu faci asta niciodată, nu poți să faci asta, stai acolo.

Nu mai ieșeam în oraș pe la restaurante sau vacanțe pentru că aveam alte priorități. Țin minte că atunci, în acea perioadă, un prieten de suflet pe care îl avem noi și acum, care ne-a și ajutat ne-a spus că nu poate să creadă că noi doi treceam prin așa ceva și nu am spus nimic. Este atât de frumos să spui că nu îți este bine”, a declarat Emma Ștefan în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Noroc în carieră

Pe lângă matinalul pe care îl prezintă de luni până vineri, la radio ZU, cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar, Emma mai este implicată și în alte proiecte. Aceasta merge împreună cu Tavi și cântă la evenimentele unde sunt invitați și recent a fost implicată într-un proiect de la Antena 1... „Te cunosc de undeva”.

„Simt că locul meu este să fiu printre oameni. Mă bucur că am microfonul în fiecare dimineață care mă ajută mult de tot în tot ceea ce îmi doresc mai departe. Uneori pentru mine o sămbătă perfectă este cea în pijamale când nu trebuie să fac absolut nimic și acea senzație de vineri seara când mă pun în pat și nu am alarma a doua zi...este o libertatea extraordinară”, a mai spus Emma în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net